Highlight: een selectie van 18 toppers uit ons videokanaal Fun
Auteur
21/05 19:41

Highlight: een selectie van 18 toppers uit ons videokanaal


Je weet niet wat je mist

Op een mooie zonnige dag besluit een groep vrienden om op avontuur te gaan. Hun eerste uitdaging is een boomstam, die blijkt een te moeilijke hindernis voor de crossmotor te zijn. Ondanks de tegenslag, blijven ze positief en proberen iets nieuws, want om te surfen heb je helemaal geen plank nodig. Tijdens hun reis zien ze de mooiste video van de meteoor in Portugal en ontdekken een vrouw die de perfecte manier vindt om een reclamebanner schoon te maken.

Hun sportieve energie komt naar voren bij het padelpunt van het jaar. Ze realiseren zich ook waarom je soms beter zelf de hond uit kunt laten. Een nieuwsreporter heeft zijn dag niet omdat toeterende auto's het leven moeilijk maken. Verderop in de haven merken ze dat van een bootje springen voor sommigen ingewikkeld is en van een brug springen ook nog best lastig blijkt te zijn.

Ze ontspannen met yoga, maar kaarsen en yoga blijken geen goede combinatie. Tijdens de lunch leren ze dat mijn nieuwe vriendin geen vegetariër is. Tijdens een eerste date maakt een vrouw duidelijk wie de broek aanheeft, wat een gespreksonderwerp is. Iemand probeert zijn vriendin te overtuigen dat hij F1 aan het kijken is, wat voor hilariteit zorgt.

Na een ritje in een achtbaan komt je lunch omhoog en een pick-up blijkt effectief als hekkensloper. Als de avond valt, zien ze duiven die ook graag kebab eten. Soms kan een achteruitkijkspiegel handig zijn, na een kleine aanrijding. Bij thuiskomst genieten ze van een drankje, ingeschonken op een unieke manier door een vrouw. Het was een dag vol verrassingen en nieuwe ervaringen die ze nog lang zullen herinneren.

/ / Ook interessant

Meer over
Delen

/ / Reacties