Deze week in ons kanaal: 20 video's die je zeker even moet checken Fun
Auteur
29/04 20:46

Deze week in ons kanaal: 20 video's die je zeker even moet checken


Hatsikideee!

In een wereld waarin humor en onverwachte wendingen de boventoon voeren, ontdekken we dat zelfs een opa blijkt een scherpe grap kan hebben. Dit blijkt des te meer wanneer een Nederlandse streamer vol in een oud grapje trapt, en de wijsheid deelt dat men nooit een bevroren paal moet likken. Zelfs Jack Sparrow heeft zijn eigenaardigheden, net zoals iemand die probeert een zwembadje op een trampoline te zetten.

Het leven zit vol met kleine trucjes, zoals een lifehack dankzij welke het pellen van eieren een eitje wordt. Ondertussen blijken wielrenners ook humor te waarderen, terwijl het aanhouden van een zelfrijdende auto een uitdaging blijkt. Een Karen sist omdat ze geen gebakken aardappelen kan vinden, en wist je dat veel baby's een hekel hebben aan gras?

Verder ontdekt iemand het meest verse ei ooit, terwijl een mama zich net iets te veel laat gaan tijdens vakantie. Een jochie lanceert zichzelf als een ware astronaut uit de speeltuin, en een dronken kerel heeft de beste dag van zijn leven.

Bier bestellen anno 2024 blijkt in Amsterdam een uitdaging, en de zee in rennen vereist goede timing. Het winnen van de loterij voelt fantastisch, net zoals het rijden met een bus halte. Echter, darten van een grote afstand is een slecht idee, net zoals bowlen met die ene gestoorde vriend. Dit is het komische leven vol avonturen en misstappen, waarin een alledaagse dag nooit gewoon is.

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties