De 20 allerbeste video's die je deze week in ons videokanaal hebt gemist Virals
Auteur
26/05 18:01

De 20 allerbeste video's die je deze week in ons videokanaal hebt gemist


Klikken en kijken maar

Inmiddels ken je het verhaal wel: we hebben een videokanaal waar elke dag video's in worden gedropt, en mocht je die nou over het hoofd hebben gezien deze week dan kun je hieronder nog even zien wat je allemaal hebt gemist. Uiteraard weer in één logisch en vooral samenhangend verhaal!

In een middeleeuws kasteel is het toilet een fascinerende plek, zoals je hier kunt zien. Na een indrukwekkende push-up demonstratie, werd er op een soepele landing met applaus gereageerd. Terwijl iemand riep dat de container werd afgeleverd aan huis, flikte een acrobaat een snelle flikflak in het voorbijgaan.

De allervetste Gameboy ooit werd gepresenteerd terwijl iemand uitlegde hoe je een AI drivethrough kunt verslaan met een trucje. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat een vuilniszak nooit te vol zit voor optimale hygiëne. Vandaag had de moeder des huizes geen tijd om even te ontspannen met een pauze, terwijl de aankondiging van de prijs voor de PlayStation in 1995 legendarisch was.

Die keer dat een vrouw dacht dat ze alle iPhones wel op kon kopen was opmerkelijk. En dat is potverdomme een sterke hond gebleken. Een vrouw ontdekte de perfecte manier om een reclamebanner schoon te maken en gaf een demonstratie. Maar ze heeft de vogel niet gevangen, de vogel heeft haar gevangen in een hilarisch moment.

Met een kettingzaag is de ME zo binnen, en met een simpele vuilniszak krijg je een vuurtje pas echt aan de gang volgens een slimme tip. Deze Duitse sketch rondom 50 Cent zou nou niet meer op tv kunnen door veranderde tijden, maar je collega laten schrikken blijft lekker vermakelijk.

Anders neem je gewoon een lijkwagen als vervoer voor het schoolgala als alternatief, terwijl toeterende auto's een reporter het leven onmogelijk maken tijdens een live-uitzending.

/ / Ook interessant

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties