/ / Personen/Gordon

Korte beschrijving

Gordon is een veelzijdige Nederlandse artiest, geboren op 6 juli 1968 in Amsterdam. Met een carrière die tientallen jaren overspant, is hij vooral bekend als zanger, televisiepresentator en ondernemer. Hij heeft tal van hits op zijn naam staan en heeft grote bekendheid verworven in het Nederlandse entertainmentlandschap.

Gedetailleerde beschrijving

Gordon, geboren als Cornelis Willem Heuckeroth, begon zijn carrière in de jaren '90 als zanger en scoorde grote hits zoals "Kon ik maar even bij je zijn". Naast zijn muzikale carrière, werd hij bekend als televisiepresentator van diverse populaire programma's zoals "De Toppers" en "Hotter than my Daughter". Gordon heeft ook bekendheid verworven door zijn deelname aan de realityserie "Gordon gaat trouwen... maar met wie?". Hij staat bekend om zijn flamboyante levensstijl en uitgesproken persoonlijkheid.

Vermogen

Gordon's geschatte vermogen bedraagt enkele miljoenen euro's, voornamelijk verdiend door zijn optredens, televisiecarrière, en verschillende zakelijke ondernemingen zoals zijn horecabedrijf.

Opmerkelijke uitspraken

"Ik ben wie ik ben, en ik schaam me nergens voor."

"Leef je leven zoals je het wilt, niet zoals anderen het willen."

Eigenschappen

Lengte:
1.82m
Gewicht:
82kg
Schoenmaat:
43 (EU)
Haarkleur:
Blond
Oogkleur:
Blauw

Artikelen over Gordon