Dit waren de 20 allerbeste video's uit ons videokanaal van afgelopen week Fun
Auteur
21/04 18:01

Dit waren de 20 allerbeste video's uit ons videokanaal van afgelopen week


Klikken en kijken!

Wellicht heb je ondertussen ons videokanaal al ontdekt, maar mocht dat nog niet het geval zijn dan hebben we hier weer de 20 allerlekkerste video's die daar de afgelopen week verschenen. In één handig en klikbaar overzicht natuurlijk, en in een volkómen logische tekst.

In dit avontuur beginnen we altijd eerst met omhoog te kijken voordat een vuurpijl wordt afgestoken, maar dan realiseert Max zich dat hij wat problemen heeft met zijn remmen. Ondertussen genieten we samen met boerin Anna van de natuur. Antje neemt een pijnlijk afscheid van Hyves, terwijl een oude Nintendo reclame ons laat zien hoe de tijden zijn veranderd.

Knight Rider heeft moeite met inhalen op een nat wegdek, en vergeet Masterchef; in Duitsland hebben ze pas echte kookprogramma's. Een kleine compilatie van heel veel Nederlandse memes zorgt voor de nodige lach. Ondertussen helpt een behulpzame automobilist ook een handje mee.

De verkeerspolitie werd goed misleid, maar de schutting was niet stevig genoeg voor een afsprong. Iemand vraagt: "Hey, kun je even aan dat hendeltje trekken?" Opa is de beroerdste niet en geeft zijn kleindochter geld voor een nieuwe broek, terwijl iemand anders uitlegt waarom je altijd een helm moet dragen.

In Duitsland kunnen ze niet alleen koken, maar ook bier tappen, en met je duimen en wat bierflessen kun je zelfs muziek maken. Elk fotograaf moet dit statief op zijn verlanglijstje hebben, en het geluid van een V10 motor is onmiskenbaar. Martin Bosma eindigt de dag met een lach en voor wie van plan is een tattoo te laten zetten, is er een speciale cursus over hoe je je moet gedragen. Elk van deze momenten toont een uniek stukje van het alledaagse leven, gevangen in het web van digitale vertellingen.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties