De 20 allerbeste video's die vorige week in ons videokanaal te vinden waren Random
Auteur
17/06 20:01

De 20 allerbeste video's die vorige week in ons videokanaal te vinden waren


Geef maar toe: je hebt ze gemist hè?

Het videokanaal is nog niet bij iedereen even goed ingeburgerd. Geen zorgen, want wekelijks pakken we daar de 20 allermooiste pareltjes uit om die in één logisch en vooral samenhangend verhaal samen te vatten. Graag gedaan!

Met je vis op de foto gaan is blijkbaar nog best lastig, maar het is niet zo moeilijk als je altijd professionele klussers inhuurt voor taken rond het huis. Wil je het ultieme gevoel van vrijheid ervaren, dan moet je eens proberen in de zijspan van een motorfiets te rijden. Heb je wel eens iemand zo zien genieten in een achtbaan? Het is een geweldig gezicht en herinnert je aan echte vriendschap, zoals samen vanuit de kroeg naar huis lopen. Dorpskinderen zien voor het eerst een drone, en hun reacties zijn onbetaalbaar.

Als een heftruckchauffeur zijn dag niet heeft, kunnen de gevolgen rampzalig zijn. Kom nooit te dicht in de buurt van de piñata, want je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Trampolinespringen is leuk, maar niet als je protheses hebt, dat kan namelijk voor onverwachte situaties zorgen. Het verschil in grootte tussen een vrouwelijke en mannelijke bruine beer is indrukwekkend, en even snel een snuffelstage doen bij de dierenarts kan je daar meer over leren.

In het holst van de nacht kan een creepy lamp je begeleiden naar het toilet, wat een beetje eng maar ook handig is. Wizzkat is lekker aan het dampen, een ongebruikelijk maar vermakelijk gezicht. Sommige daredevils proberen via een ladder het zwembad in te springen, maar dit eindigt zelden goed. De nachtmerrie van elke motorrijder is een ongeluk, dus wees altijd voorzichtig.

Een ouder koppeltje geniet samen romantisch op het strand, een prachtig beeld van liefde. Hoe groot was de vis die ervan heeft gegeten? Dat blijft vaak een mysterie. De eerste keer dat Eminem de studio indook met Dr. Dre, veranderde de muziekwereld voorgoed. Als je het verkeersbord heel letterlijk neemt, kan dat tot hilarische situaties leiden. Geen gedoe meer met het verwijderen van de steeltjes van je druiven, dankzij een slimme truc die je veel tijd bespaart.

/ / Veel besproken

Meer over
Delen

/ / Reacties