De 20 allerlekkerste video's die de afgelopen week in ons videokanaal stonden Random
Auteur
09/06 19:02

De 20 allerlekkerste video's die de afgelopen week in ons videokanaal stonden


In één makkelijk en klikbaar overzicht

Intussen weten de meeste mensen al wel dat we een videokanaal hebben waarin we elke dag een aantal video's droppen, maar voor het geval je die hebt gemist hebben we de 20 allerbeste bij elkaar geraapt en in één handig en volledig samenhangend verhaal gezet. Klikken en kijken!

 Racen met winkelwagentjes blijkt prima te gaan, vooral wanneer je als motorrijder nog net een ladder kunt ontwijken. Deze vaardigheden zijn ook handig wanneer je als automobilist binnendoor over de treinrails knalt, maar pas op, je zou zomaar een tuinman kunnen tegenkomen die duidelijk zijn dag niet heeft. Als je pech hebt, kan je net zo goed proberen een zak snoep te openen terwijl je wacht op de dokter die al binnen is gelopen zonder dat je het verwachtte. 

Let echter op en juich nooit te vroeg, anders eindig je misschien met een belofte om alles terug te betalen als je rijk bent. Misschien heb je geluk en vind je de nigeriaanse prins die al die rijkdom kan delen, tenzij je bij degenen hoort die niet zitten te wachten op een confettikanon. Misschien kan Lotte je opvrolijken met haar pogingen om een high score te halen in een hamsterwiel in de arcadehal, of je kan leren hoe blinden ook het EK kunnen volgen. Dit kan net zo opwindend zijn als het smeren van achtbaanrails of misschien wil je sandboarden in Peru. Terwijl je daar bent, vergeet niet te checken of de Tesla Model X een nieuwe functie heeft die je reis kan verbeteren. Terug thuis, zou je een vuurtje kunnen doven op een unieke manier of leren hoe je jezelf vastknoopt met je gordel. Als je je oud genoeg voelt, kun je altijd de tips van een sportschoolprofessional volgen, of lachen om Jim Carrey, die al in de jaren 80 een hilarische comedian was.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties