BIOS uitlezen...
Issie dan hoor: de jaarafsluiter van 2022 Random
Auteur
31/12/2022 18:01

Issie dan hoor: de jaarafsluiter van 2022


Het zit er weer op. Weer een jaartje overleefd, ouder, wijzer en knapper. Maar, voordat we 2023 induiken, eerst nog even een klein jaaroverzicht met wat cijfers en statistieken!

Dit jaar stond nog steeds in het teken van de coronapandemie, maar we zouden het bijna vergeten door het misbruikschandaal bij The Voice, het kaars-schandaal van Johan Derksen, de 🍆-pic van Marc Overmars, de boerenprotesten die veel chaos veroorzaakten, de uitbraak van de apenpokken, de verhitte huizenmarkt waar absurde bedragen werd gevraagd voor simpele tussenwoningen, de oorlog in Oekraïne en het veelbesproken WK in Qatar. Maar ook de meest dodelijke schietpartij op een basisschool in Uvalde zullen we niet vergeten, waar 19 kinderen en 2 volwassenen om het leven kwamen. En wij ondertussen maar zeiken over de hoge inflatie en stijgende prijzen van benzine...

R.I.P. Evert Muis

Afgelopen jaar hebben we helaas ook onverwachts afscheid moeten nemen van onze Sloopkogel Evert Muis. Hij had wat last van pijntjes, maar dat bleek uitgezaaide melanoomkanker te zijn wat enkele maanden later leidde tot zijn dood. Gelukkig wist hij zijn naam te vereeuwigen op het internet door viral te gaan in zijn roze tutu, samen met zijn kids. Dat werd landelijk opgepakt door alle grote nieuwssites en bracht een nieuwe stichting voort: Stichting TuTu.

Positieve dingen

Het was niet alleen maar barre ellende afgelopen jaar. We konden na 10 jaar weer genieten van de idiote stunts van Jackass, Lil' Kleine en Glennis Disgrace werden eindelijk een keer bestraft (en gecanceld) door hoor sneue karakter en maken we allemaal weer een beetje kans bij Jutta Leerdam. Ook kon er deze zomer weer volop gefeest worden, alleen liet het weer ons soms nog wel in de steek, maar kwam er gelukkig géén voorspelde winteruitbraak van het coronavirus. En tot slot, maar niet geheel onbelangrijk: we hebben dit jaar afscheid genomen van onze oude, trouwe webservers waardoor we een stuk beter bereikbaar zijn en hebben we ook nog eens iedere zondag alle brassières keurig voor jullie gewassen op 30 graden. Wat wil een mens nog meer?

Cijfers 2022

Ook dit jaar heeft de redactie weer flink overuren gedraaid en hebben we maar liefst 6.950 artikelen gefabriceerd om een dagelijkse selectie van virals, nieuws, fails, pic- en gifdumps voor jullie te genereren. 

In totaal hebben we 17.500.000 bezoekers ontvangen in 2022 en zijn er 114.293.916 paginaweergaven gegenereerd. Er is ook flink gereageerd: in totaal zijn er 157.627 reacties geplaatst. We hebben er trouwens ook wat leden bij gekregen, want er zijn 6.675 nieuwe registraties gedaan. 💪

Onze app was populairder dan ooit: de iOS app is 6900 keer gedownload en in Google Play wist men 'm zelfs 23.914 keer te vinden!

Top 10: meest bekeken artikelen

Afgelopen jaar was een jaar vol met schandalen en dat zien we terug in de top 10. Ali B. staat er maar liefst 3 keer in naar aanleiding van het misbruikschandaal bij The Voice. Maar uiteraard is de familie Gillis ook aanwezig die afgelopen jaar meerdere keren negatief in het nieuws kwam.

Klik op foto👇

Tot slot

Net als voorgaande 20 jaren wensen we iedereen uiteraard weer een voorspoedig 2023. Dat het een mooi jaar mag worden. Tot volgend jaar maddafakkers!!!1! 💪

De redactie 🎉🥂

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties