Ook zangeres Esmée Denters zegt te zijn lastiggevallen door Marco Borsato Shownieuws BSR Agency
Auteur
21/01/2022 14:31

Ook zangeres Esmée Denters zegt te zijn lastiggevallen door Marco Borsato


Naast dat er gelukkig ook (genoeg) verklaringen zijn van artiesten en presentatoren die nooit iets vervelends hebben gezien of meegemaakt, zie het statement van Maan die de laatste tijd ook met veel speculaties te maken kreeg, lijken er zich steeds meer mensen te melden met nieuwe onthullingen. Ook zangeres Esmée Denters plaatste op Instragram dat ze jaren geleden door Marco Borsato is betast.

Ik ontmoette Marco ooit bij een optreden. Hij kneep me vanuit het niets in mijn bil. We stonden op het podium na een optreden. Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond.

Zelfs toen ze dit aan haar eigen manager vertelde kreeg ze de opmerking "stel je niet aan en zie het als een compliment" terug.

Trial by media

Op zich is het goed dat vrouwen zich, dankzij de uitzending van #BOOS en alle aandacht die het The Voice of Holland-schandaal krijgt, gesterkt voelen om hun ervaringen nu wel met de buitenwereld te delen, maar dat is volgens de 'professionals' niet altijd positief voor de slachtoffers. Los van de mediastorm die zij ook over zich heen krijgen, gaat ook het fenomeen "trial by media" meespeler waardoor daders wellicht een lagere straf opgelegd krijgen.

De tijd zal het leren, maar dat er een fundamenteel probleem is blootgelegd valt niet meer te ontkennen.

Het fragment uit Goedemorgen Nederland

Bericht van Esmée Denters op Instagram

Het statement van Maan

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties