Daar is 'ie dan: de BOOS-uitzending rondom het The Voice of Holland-schandaal Nieuws
Auteur
20/01/2022 16:00

Daar is 'ie dan: de BOOS-uitzending rondom het The Voice of Holland-schandaal


Het was voor de familie de Mol, RTL, iTV en in het bijzonder iedereen die meewerkt aan The Voice of Holland het weekje wel, want pfoei. Even een kleine samenvatting: op 12 januari mailt Tim Hofman naar RTL dat er een uitzending van BOOS komt over seksueel wangedrag bij The Voice en dat zij de mogelijkheid hebben om daarop te reageren. Dat deden ze ook, maar op een andere manier dan gedacht: per direct bekende bandleider Jeroen Rietbergen schuld en stapte op en daarbij werden alle uitzendingen van The Voice of Holland (en later ook The Voice Kids en The Voice Senior) stopgezet.

Vanaf dat moment ging de beerput écht open en kwamen oud-deelnemers met verklaringen, werd Jeroen Rietbergen door Linda de Mol de deur uitgezet, was er geen talkshow die niet over dit onderwerp ging en werd ook Humberto Tan (als bliksemafleider?) door Albert Verlinde onder de bus gegooid. Dit alles zonder dat er ook nog maar één seconde van de BOOS-uitzending online is gekomen. Oftewel: mensen voelen nattigheid en maken zich grote zorgen en Tim heeft een enorme bom op het medialandschap gedropt.

Zojuist is de uitzending online gekomen en eindelijk kunnen we zien hoe diep the rabbithole nou uiteindelijk gaat. Check 'm hieronder en to be continued want deze storm gaat voorlopig nog lang niet liggen...

Veel besproken

Veel besproken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties