BIOS uitlezen...
De crowdfunding die je liever niet had gezien: een uitvaart voor onze Evert Muis Random
Auteur
12/04/2022 14:22

De crowdfunding die je liever niet had gezien: een uitvaart voor onze Evert Muis


Sommige berichten wil je liever niet hoeven schrijven, maar in dit geval is het niet anders. Evert, onze sloopkogel en het gezicht van onze Sloopservice gaat dood. Dat was al bekend, maar daar is nu ook een termijn aan gehangen: deze grote vriendelijke reus heeft nog een paar dagen te gaan. Een paar weken als het haalbaar en draaglijk is. De kanker in hem is gegroeid en gaat het in de komende dagen winnen.

Deze man heeft, mede vanwege het feit dat hij op jonge leeftijd ook al kanker heeft gehad, nooit een uitvaartverzekering of levensverzekering af kunnen sluiten. Hoefde ook niet van hem, want zijn lichaam zou naar de wetenschap gaan. Dat wilde hij graag. Nu blijkt dat om diverse redenen niet mogelijk en is er een behoorlijk probleem, want waar haal je als achtergebleven familie dat geld vandaan? Er is wel wat spaargeld maar zo'n ziektetraject hakt er financieel ook stevig in. Zijn zus heeft daarom in samenwerking met zijn beste vriend een crowdfunding (bekijk en doneer hier) gestart om de uitvaart te bekostigen en zijn vrouw, tweeling en bonuskinderen niet met lege handen achter te laten.

Lieve mensen,

De meeste mensen onder ons kennen hem wel. Evert Muis; een geweldige papa met een missie!

Evert heeft in de laatste maanden van zijn leven een geweldige stichting neergezet genaamd ''STICHTING TUTU". Deze stichting is speciaal voor mensen net zoals  hij die terminaal ziek zijn met als doel om voor kinderen blijvende herinneringen te maken!!

Zoals velen van jullie weten is Evert afgelopen donderdag met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Helaas kregen hij en zijn lieve vrouw Linda daar te horen dat de maanden die hij nog dacht te leven geen maanden meer mogen zijn. Op dit moment heeft Evert nog eerder weken dan wel niet dagen.

Doordat Evert ook op jonge leeftijd al getroffen is door kanker heeft hij geen levensverzekering of uitvaartverzekering kunnen afsluiten. Evert zijn wens was dan ook  dat zijn lichaam naar de wetenschap zou gaan.

Helaas bleek daar ook dat zijn lichaam om diverse redenen hiervoor niet in aanmerking te komen, iets waar hij wel rekening mee had gehouden.

Natuurlijk is er wat spaargeld maar Linda blijft achter met een geweldige tweeling en twee geweldige 'bonuskinderen'. 

Zoals velen van jullie snappen willen wij niet dat Linda als weduwe met lege handen achterblijft, en ook zal de uitvaart van Evert betaald moet gaan worden!

Daarom hebben wij Roderik (beste vriend van Evert) en Jacquelien (zus van Evert) de handen ineen geslagen en deze crowdfunding opgestart voor het gezin van Evert.

Kun je wat missen, doneer dan hier of door op bovenstaande foto's te klikken. Namens Evert en iedereen om hem heen: bedankt.

Veel besproken

Veel besproken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties