BIOS uitlezen...
Glennis Grace en zoon aangehouden na matpartij in Amsterdamse Jumbo-supermarkt Shownieuws
Auteur
13/02/2022 17:50

Glennis Grace en zoon aangehouden na matpartij in Amsterdamse Jumbo-supermarkt


Glennis Grace, vooral bekend van haar rustige karakter, is gisteravond met haar 15-jarige zoon aangehouden in de Jumbo in de Westerstraat. Samen met een 27-jarige man worden ze verdacht van bedreiging, mishandeling en vernieling.

De geruchten gaan dat haar 15-jarige zoon eerder die dag uit de supermarkt was gezet omdat hij een met een elektronische peuk in zijn waffel binnen kwam lopen. Super ongezond natuurlijk, maar ook gewoon VERBOTEN binnen. Heel logisch dus dat je zo'n puber naar buiten begeleidt.

De jongen werd meteen agressief en sloeg de medewerker een bloedlip. Daarna is hij de winkel uitgezet. Hij begon met dingen te gooien en schreeuwde ‘ik schiet jullie dood’ en ik kom terug (bron: Parool)

Uiteraard kom je niet met je poten aan de rokende zoon van Glennis Grace, en dus zou ze later (met haar eigen knokploeg) zijn teruggekomen om verhaal te halen.

Rond 21.00 uur gisteravond kwam er volgens getuigen een groep van ongeveer twaalf mensen de supermarkt binnen. Ze begonnen te schreeuwen en er zou een dreigende sfeer zijn. "Ik zag Glennis Grace binnenkomen met een groep mensen. Het zag eruit als haar persoonlijke knokploeg. Zij stond erbij om het op te hitsen." (bron: AT5)

Glennis Grace’ advocaat Kerem Canatan bevestigt in een reactie aan het ANP dat ze inderdaad een medewerker heeft geduwd, maar dat ze zich niet herkent in de beschuldigingen dat ze heeft geschopt en geslagen.

Als Yvonne het zegt, is het dus waar

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties