BIOS uitlezen...
Feedback friday: tijd om je digitale gal te spuwen! Random
Auteur
02/09/2022 00:01

Feedback friday: tijd om je digitale gal te spuwen!


Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat we afgelopen week met wat technische storingen te kampen hadden en we daardoor vaker niet dan wel bereikbaar waren. Website stuk, app stuk, stresslevel naar 69.000 en alles zo traag als hard geworden kak in een trechter.

Wij dus allerlei bios updates gedraaid, de overgeklokte Celerons weer teruggezet naar fabrieksinstellingen, een nieuwe RAID-controller ingebouwd met hot swapping support, een upgrade gedaan naar de nieuwste Ubuntu, alle kernels bijgewerkt en Massie's moeder alle nulletjes en ééntjes opnieuw laten renderen, en tot slot nog wat PCI-sloten ingevet met WD-40. Dat mocht allemaal niet baten helaas. En dus zat er niets anders op dan afscheid te nemen van ons oude, trouwe serverhok na 15 jaar en de boel te verhuizen naar een gloednieuwe locatie.

De boel draait inmiddels weer en een bijkomend voordeel is dat we ook betere responstijden hebben... Zie de grafiek voor nerds hieronder 👇

Pijl = nieuwe locatie = 🥳

Feedback Friday

Omdat het zo lekker klinkt natuurlijk, maar ook omdat het al een tijdje geleden is, leek het ons wel weer een goed plan om een ouderwets feedbackrondje te organiseren, en jullie de mogelijkheid te geven je ongefilterde mening te delen over de website en de app. Kunnen wij daar vervolgens weer wat mee doen.

Daarom een paar simpele vragen:

  1. Wat werkt er volgens jou niet (goed) aan de website en/of app?
  2. Mis je bepaalde functionaliteiten op de website of in de app?
  3. Welke functionaliteiten kunnen er wat jou betreft weg?

Laat het weten in de reacties of via WhatsApp. Een mailtje mag natuurlijk ook. Andere tips of ideeën uiteraard ook welkom. Very much dank!

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties