BIOS uitlezen...
20 videos die deze week stuk voor stuk jouw aandacht verdienen Fun
Auteur
10/03 20:11

20 videos die deze week stuk voor stuk jouw aandacht verdienen


Heb je weer wat te klikken

Tijdens een wandeling door de stad, vroeg ik aan een voorbijganger, "wat vind je van m'n nieuwe broek?" Onverstoord door mijn vraag, herinnerde een verstrooide vader zich plotseling zijn plicht toen hij zijn kinderen zag spelen, een perfect voorbeeld van hoe je soms even vergeet dat je vader bent. Een paar straten verder, lachte iedereen om een 4 maanden oude baby die zich als een onverzettelijke tank door de menigte baande.

Op de hoek zag ik een man stoer doen in zijn auto, maar dat duurde niet lang – een les in nederigheid. Aan de kust zag ik hoe een meeuw een handje hielp door snacks te pikken van de toeristen, terwijl in het park een vriend grootspraak had van "als het fout gaat, vang ik je wel op," net voordat hij zelf struikelde.

In de buurt hoorde ik het starten van een motor die een schuur bleek te zijn, een knipoog naar de eigenaar's brb even mn schuur starten. Het weer zorgde voor een plotselinge verandering toen bewoners ontwaakten met een onverwachte uitzicht op zee, dankzij een appartement met zeezicht dat er eerst niet was.

Kinderen riepen verheugd uit dat het vakantie was, "hotsjeee eindelijk vakantie!" terwijl een kleintje in de kleuterschool vroeg of ze mama een klein duwtje konden geven. Straatartiesten lieten mensen versteld staan met hun vingervlugheid, die hier een nieuwe betekenis kreeg.

Ergens anders liet een werknemer weten dat hij iets later zou zijn, terwijl een fitgirl ontdekte dat zware ballen ook kunnen stuiten. Tieners hadden het over meegaan met Kimmie om brommers te kieken, en een diefstal werd het gesprek van de dag nadat het vastgelegd werd door een beveiligingscamera.

Een misverstand over een aanzoek liet iedereen giechelen toen bleek dat nee, het was geen aanzoek. Een date met een hondenmeisje had zo zijn nadelen, getuige het verhaal over het nadeel van het daten met haar. Een etentje werd onverwachts verstoord toen een serveerder uitriep "dinner is served, oh nee toch niet."

Tot slot, bij een familieuitje, mislukten de golfpogingen, maar het was gezellig: "gezellig potje golfen met je zoon." En thuis probeerde een gamer zijn vriendin uit te dagen: "als je vriendin ook een potje wil gamen," bewijzend dat zij niet te onderschatten is.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair