Lil' Kleine is vandaag 28 geworden en dat verdient natuurlijk een mooi overzicht met incidenten Shownieuws
Auteur
15/10/2022 14:25

Lil' Kleine is vandaag 28 geworden en dat verdient natuurlijk een mooi overzicht met incidenten


Gefelicteerd allemaal! Neerlands grootste beste meest gehate rapper mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen. En ondanks dat hij nog steeds 16 lijkt, schijnt hij er inmiddels wel wat haar op te hebben gekregen. Of er ook daadwerkelijk te vieren valt weten we niet, want meneertje Jorik Scholten heeft - op z'n zachtst gezegd - best een roerige tijd achter de rug. Niet persé omdat hij zo lekker qua muziek gaat, maar voornamelijk omdat 'ie een paar steekjes los heeft zitten en zichzelf keer op keer op keer in de problemen werkt.

Oftewel; vandaag is het de dag dat we stilstaan bij 28 incidenten uit zijn indrukwekkende discography. Dat je dit allemaal op deze jonge leeftijd hebt bereikt is wel iets waar je trots op mag zijn!

1. In juni 2015 raakte Lil' Kleine betrokken bij een vechtpartij

In de video, die vrijdag is opgepakt door verschillende media, is te zien hoe de rapper eerst een verbale ruzie heeft met iemand, waarna er over en weer wordt geduwd en geslagen.

2. Lil' Kleine krijgt bierdouche in Hengevelde en stapt direct het podium af: "Bedankt voor de 15K!"

Maar hij laat de mensen nog wél even weten dat'ie 15.000 euro heeft verdiend, want dat natuurlijk het belangrijkste.

3. Lil' Kleine betrokken bij mishandeling in Amsterdamse club Oliva

In 2020 berichtte AT5 over een vechtpartij in club Oliva aan het Rembrandtplein te Amsterdam, maar nu blijkt dat Jorik Scholten, a.k.a. Lil' Kleine daar zeer waarschijnlijk bij betrokken is. Een 28-jarige Amsterdammer heeft aangifte gedaan maar kreeg van de advocaat van Kleine het aanbod de aangifte in te trekken in ruil voor ‘een persoonlijke afspraak om alles uit te praten’.

4. Lil' Kleine jankt blowend met 146 km/u over de snelweg

Wat een verstandige jongeman is het toch.

5. Het nieuwe album van Lil' Kleine is toch niet zo volwassen als hij zelf denkt

We kunnen ons voorstellen dat je even hebt gemist dat "de allerbeste rapper van het jaar" deze week een nieuw album heeft gedropt, die naar eigen zeggen 'een stuk volwassener' is. Hij heeft er tenslotte 3 jaar over gedaan, "dus het zou raar zijn als je dit niet goed vindt".

Luister dan bro, hoe volwassen 👇

6. Droeftoeter in Dubai: Lil' Kleine lacht Nederlanders in lockdown uit

Haha nanana lekker puh!

7. Lil' Kleine viert in Dubai zijn eigen vaccinatiefeestje

Ja hoor, daar is 'ie weer: Lil' Kleine in Dubai. Videootjes posten met als bijschrift "Wanneer je hoort dat de vaccinaties binnen zijn". Lekker feesten, schijt aan alles, geen lockdown en je daarna weer eens afvragen waarom half Nederland je wel uit kan kotsen.

8. "Lil' Kleine gearresteerd op Ibiza, vriendin Jaimie Vaes gewond en onder het bloed"

Een gesloopte hotelkamer, een zich verstoppende en later gearresteerde Lil' Kleine en een Jaimie Vaes (zijn vriendin) gewond en onder het bloed: volgens de verhalen zou er vannacht het een en ander zijn gebeurd op Ibiza.

9. Lil' Kleine geboeid naar rechtbank gebracht door Spaanse politie

10. Jaimie Vaes & Lil' Kleine ontkennen fysiek geweld: "dit moet gewoon stoppen"

11. Lil' Kleine onder schot gehouden en beroofd van zijn Rolex na release party Jack Shirak in Rotterdam

Nadat Lil'Kleine gisteravond de album-release party van Jack Shirak in Rotterdam aan de Willemskade verliet, is hij naar verluidt door 3 gewapende mannen opgewacht, onder schot gehouden en van zijn peperdure horloge, een Rolex, beroofd. Hij zou ook nog een klap met het pistool hebben gekregen.

12 Lil' Kleine doet zich voor als barmhartige Samaritaan door alle uitvaartkosten te willen betalen

Het bevrijden van het Marokkaanse jochie Rayan die in een diepe put was gevallen was dagenlang wereldnieuws. De reddingswerkers kwamen steeds dichterbij maar uiteindelijk mocht het niet baten: het 5-jarige ventje heeft het niet overleefd. Een verschrikkelijk einde aan dit verhaal, en ook Nederland leefde mee met het jochie, zijn familie en de dappere mannen die hem probeerden te bevrijden. Ook ene Jorik Scholten, a.k.a. Lil' Kleine.

13. Lil' Kleine veroordeeld tot taakstraf en mag 120 uur schoffelen voor 'zinloos uitgaansgeweld'

Volgens René van der Gijp heeft hier uiteraard wel een mening over.

14. Jaimie Vaes blijft bij Lil' Kleine omdat hij dreigt persoonlijk beeldmateriaal openbaar te maken

Kleine Lullebak zou namelijk in het bezit zijn van intieme beelden van Jaimie. Niet op de manier waarop jullie nu denken (of hopen) maar beelden die zelfs haar moederschap in gevaar zouden brengen. Ukkie zou dreigen de beelden openbaar te maken als Jaimie hem zou verlaten, en zo zou hij dus (in theorie) een vrijbrief hebben om haar op elk willekeurig moment in elkaar te tikken.

15. Lil' Kleine trekt Jaimie Vaes uit de auto en klemt haar hoofd tussen de deur

Even de scharnieren testen hoor!

16. 'Lil Kleine heeft een huisverbod van 10 dagen en krijgt verplichte therapie'

Alhoewel Lil' Kleine vandaag van de rechter-commissaris te horen krijgt of hij langer vast blijft zitten in verband met de poging tot zware mishandeling of mishandeling, wordt er in de wandelgangen op de juicekanalen beweerd dat meneer in ieder geval al een tijdelijk huisverbod van 10 dagen heeft gekregen en dat hij ook verplichte psychische hulp opgelegd krijgt.

17. Het grote cancellen is begonnen: drankmerk Fiorito stopt samenwerking met Lil' Kleine

Het drankmerk Fiorito, dat limoncello produceert en enige tijd geleden de handen ineen heeft geslagen met Jorik Scholten (persbericht), had de pauperkabouter na het incident *kuch* op Ibiza al voor onbepaalde tijd geschorst, maar na zijn laatste 'kunststukje' is de samenwerking definitief gestopt.

18. Sony trapt Lil' Kleine eruit waardoor hij een deal van 3 miljoen euro misloopt!

Het heeft even geduurd maar nadat eerst drankmerk Fiorito het wel genoeg vond, zet nu ook Sony Music de samenwerking stop met Lil' Kleine. De platenmaatschappij heeft dat besloten nadat hij afgelopen week drie nachten vastzat op verdenking van een poging tot zware mishandeling of mishandeling.

19. Lil' kleine ontvlucht Nederland en loopt alleen maar rondjes op Ibiza

Volgens de over het algemeen goed ingevoerde juicekanalen zou hij in Marbella zijn, maar niets is minder waar; meneer is al rennend op Ibiza gespot waar hij van een welverdiende vakantie geniet. Beetje hardlopen in het zonnetje, want je moet natuurlijk wel fit blijven voor het volgende schandaal.

BSR Agency

20. Lil' Kleine bij de rechtbank in Amsterdam voor beroep tegen zijn vrijlating

21. Lil' Kleine gespot in Thailand terwijl hij zijn vechtsportskills aan het bijspijkeren is

Al een poosje op vrije voeten in afwachting van de rechtszaak, maar ondertussen lekker in Thailand. Effe lekker je vechtsportskills bijspijkeren. Je weet maar nooit of er een nieuwe vriendin komt, dan moet je natuurlijk wel ready zijn. Vrouwen kunnen een enorme bedreiging zijn hè...

22. Lil' Kleine geeft toe: "Ik heb professionele hulp nodig"

Nou nou, was dat nou zo moeilijk om toe te geven? Nu nog even regelen...

23. Pauperkabouter scheurt alweer met een nieuwe chick door Amsterdam

Weten we allemaal nog dat meneer zich eindelijk realiseerde dat hij professionele hulp nodig heeft en daarom een kleine retraite in Thailand om zijn zonden te overdenken. Nou, het waren blijkbaar een aantal intense weken want hij is vandaag alweer in Amsterdam gespot waar hij - misschien wel - z'n nieuwe scharrel de stad laat zien.

24. Heeft Lil' Kleine op Ibiza weer een nieuwe boksbal gescoord?

Jorik Scholten zou na alle aantijgingen een aanklachten aan zijn adres weer op Ibiza zijn gespot, in de aanwezigheid van een niet Nederlands sprekende dame. Zou dat zijn nieuwe boksbal vriendin slash scharrel zijn?

25. Betrappen we Lil' Kleine hier op een lil' snuifje voor zijn optreden in Marokko?

26. Lil' Kleine wéér betrokken bij zware mishandeling in Club Air Amsterdam

27. Foto's opgedoken van vermeend slachtoffer mishandeling in Amsterdam

Op dit moment gaan er foto's rond op social media van het vermeende slachtoffer van het incident *kuch* met Lil' Kleine gisteravond bij Club Air in Amsterdam. De ruzie zou zijn ontstaan omdat het zusje van het slachtoffer vanwege een aanrijding nog een vergoeding van de rapper zou krijgen, maar deze nooit heeft ontvangen, en hij hem met dit feit confronteerde.

28. Instagram hakt keihard in op moeder Lil' Kleine nadat zij commentaar op Jaimie Vaes gaf

Happy birtyday!

Nou, als dit prachtige lijstje geen mooie taart verdient, weten wij het ook niet meer. Fijne verjaardag, maak er een mooie incidentloze dag van! 🥳

/ / Deze dingen wil je niet missen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties