Lil' Kleine onder schot gehouden en beroofd van zijn Rolex na release party Jack Shirak in Rotterdam Nieuws
Auteur
05/11/2021 09:55

Lil' Kleine onder schot gehouden en beroofd van zijn Rolex na release party Jack Shirak in Rotterdam


Nadat Lil'Kleine gisteravond de album-release party van Jack Shirak in Rotterdam aan de Willemskade verliet, is hij naar verluidt door 3 gewapende mannen opgewacht, onder schot gehouden en van zijn peperdure horloge, een Rolex, beroofd. Hij zou ook nog een klap met het pistool hebben gekregen.

De rapper wilde rond half twaalf het feest verlaten om naar huis te gaan. Net buiten de deur werd hij echter opgewacht door drie personen en volgens een omstander met een pistool hard op zijn hoofd geslagen. Een van de daders rukte vervolgens zijn horloge van zijn pols. Bron RTL Boulevard.

Op het feestje waren uiteraard meer Bekende Nederlanders aanwezig, waar onder Monica Geuze, Ronnie Flex en Bilal Wahib, en zij mochten de zaal niet verlaten. Volgens de politie gaat het om een 'gewelddadige en gewapende poging tot overval' en worden de camerabeelden grondig bestudeerd.

Hieronder beelden van Lil' Kleine die een stoel heeft opgezocht om boven de menigte uit te komen, en waar hij het desbetreffende horloge nog om heeft (dat waarschijnlijk een godsvermogen heeft gekost).

/ / Trending vandaag

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties