Delen is lief

Email

"Lil' Kleine betrokken bij mishandeling in Amsterdamse club"

Een tijdje geleden berichtte AT5 al over een vechtpartij in club Oliva aan het Rembrandtplein te Amsterdam, maar nu blijkt dat Jorik Scholten, a.k.a. Lil' Kleine daar zeer waarschijnlijk bij betrokken is. Een 28-jarige Amsterdammer heeft aangifte gedaan maar kreeg van de advocaat van Kleine het aanbod de aangifte in te trekken in ruil voor ‘een persoonlijke afspraak om alles uit te praten’.

De eigenaar van de tent heeft al bevestigd dat de rapper betrokken zou zijn en zijn management laat weten dat hij inmiddels ook is verhoord door de politie. Wordt vervolgd, ook omdat de beelden binnenkort waarschijnlijk in Opsporing Verzocht te zien zullen zijn. Drank en drugs maken meer kapot dan je lief is...

Jup, we gaan naar de hel...

Veel bekeken

Topreactie (+)

Hoezo "op zoek zijn naar vrienden van lil Kleine"... Lijkt me dat deze etterbak zijn vrienden echt wel kent. Opakken en vastzetten vanwege belemmering van de rechtsgang. Jammer dat dit soort mensen bakken met geld verdienen aan de jeugd. Arrogantie ten top, totaal naar het hoofd gestegen kwal dat het is. 

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail