BIOS uitlezen...
Probeert Lil' Kleine te scoren over de rug van de overleden Rayan door alle uitvaartkosten te willen betalen? Shownieuws
Auteur
07/02/2022 10:35

Probeert Lil' Kleine te scoren over de rug van de overleden Rayan door alle uitvaartkosten te willen betalen?


Het bevrijden van het Marokkaanse jochie Rayan die in een diepe put was gevallen was dagenlang wereldnieuws. De reddingswerkers kwamen steeds dichterbij maar uiteindelijk mocht het niet baten: het 5-jarige ventje heeft het niet overleefd. Een verschrikkelijk einde aan dit verhaal, en ook Nederland leefde mee met het jochie, zijn familie en de dappere mannen die hem probeerden te bevrijden. Ook ene Jorik Scholten, a.k.a. Lil' Kleine.

Sterker nog, nadat bekend werd dat Rayan niet meer in leven was bood Scholten aan om alle uitvaartkosten te betalen en hij zocht naar manieren om met de familie van Rayan in contact te komen. Sympathiek, maarrrrrr er zijn op het internet toch wat kleine vraagtekentjes bij deze geste. Klein (en niet geheel onbelangrijk) detail is namelijk dat de koning van Marokko al lang had gezegd dat HIJ die kosten op zich zou nemen. Da's dan wel makkelijk punten scoren als je weet dat je de kosten toch niet hoeft te dragen, maar je komt wél lekker in de belangstelling te staan. Daarbij heeft ons Kleintje nou niet echt het meest sympathieke imago.

Klein detail numero 2: Jorik's nieuwe album is net uit en tsjah, op zo'n moment is alle publiciteit welkom (ook al ging dat album ook vóór dit verhaal al als een malle). Toeval? Zeggen jullie het maar, gaan we geen uitspraken over doen. We gaan er hieronder wél een polletje over opzetten, dus laat je mening vooral even weten.

De stories van Lil' Kleine

Hol' up

Instagram/reality.fbi
Instagram/marwajuicee

Jan Roos heeft het ook niet zo op Kleine

Roddelpraat

Poll

Poll

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair