BIOS uitlezen...
"Lil' Kleine gearresteerd op Ibiza, vriendin Jaimie Vaes gewond en onder het bloed" Nieuws
Auteur
23/05/2021 21:09

"Lil' Kleine gearresteerd op Ibiza, vriendin Jaimie Vaes gewond en onder het bloed"


Een gesloopte hotelkamer, een zich verstoppende en later gearresteerde Lil' Kleine en een Jaimie Vaes (zijn vriendin) gewond en onder het bloed: volgens de verhalen zou er vannacht het een en ander zijn gebeurd op Ibiza.

Volgens ooggetuigen kwam de vriendin van de rapper, Jaimie Vaes, bebloed het hotel in rennen, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Volgens de bronnen zit het rappertje nog steeds vast. Zijn advocaat weigerde te reageren, maar het management van de twee kwam wel met een soort van statement:

Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat.

15 uur geleden deelde de rapper (toch?) nog een Insta story met zijn aanstaande vrouw. Of dat "4 ever mine" nog steeds geldt zullen we later wel horen, maar als je chick in paniek én bebloed een hotel in rent is er wel het een en ander voorgevallen...

Zo zou Jaimie er nu bijlopen

"4 ever"

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties