Delen is lief

Email
BSR Agency

Beyoncé is vandaag 42 geworden en zo zag ze er 20 jaar geleden uit

Zangeres, model, filmster en meervoudig Grammy-winnaar: iedereen weet wie Beyoncé Knowles is. Wat ze aanraakt verandert in goud en haar tours zijn wereldwijd volledig uitverkocht. Niet slecht voor iemand die al in '97 begon met zingen. Vandaag is ze 42 geworden en dat leek ons een prima aanleiding om nog eens te kijken hoe zij er vroeger ook alweer uitzag! Net als dat we dat eerder deden met onder anderen Babette van Veen, Christina Applegate en Rihanna.

Houston, we got a baby

Op 4 september 1981 werd Beyoncé geboren in Houston, Texas en als kind nam ze al deel aan vele dans- en zangwedstrijden. Dat leverde nooit heel veel meer op dan een paar medailles en een mooie beker, maar toen ze na een auditie leadzangeres werd van Destiny's Child ging haar carrière als een raket. Sterker nog, het werd een van de bestverkopende meidengroepen aller tijden, maar tijdens een onderbreking in het bestaan van de groep bracht Beyoncé in 2003 haar debuutalbum Dangerously in Love uit. De plaat werd meer dan 11 miljoen keer verkocht en leverde haar 5 Grammy's plus twee nummer 1-noteringen in de billboards op.

Inmiddels heeft ze vorig jaar haar zevende solo-album uitgebracht, waarmee ze de eerste vrouwelijke artiest werd die haar eerste zeven studioalbums op nummer 1 liet debuteren in de Verenigde Staten. Haar Grammy-teller staat op 32 (met 88 nominaties), maar naast haar muziek vindt ze ook nog tijd om te acteren én te regisseren. Sinds 2008 is ze getrouwd met Shawn Corey Carter, beter bekend als Jay-Z, waarmee ze inmiddels 3 kinderen heeft.

20 jaar geleden

We zijn inmiddels ruim twee decennia verder en dus is haar verjaardag bij uitstek een mooi moment om weer eens 20 jaar terug in de tijd te gaan!

  BSR Agency
  BSR Agency
  BSR Agency

Anderen bekeken ook

Topreactie (+)

Zo zo.. weer 3 halve fotos.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail