Rihanna is 35 jaar geworden, maar dit is hoe ze er in 2005 uitzag! Shownieuws BSR Agency
Auteur
20/02/2023 18:01

Rihanna is 35 jaar geworden, maar dit is hoe ze er in 2005 uitzag!


Je wist het waarschijnlijk niet, maar Robyn Rihanna Fenty - een van de meest succesvolle artiesten van de afgelopen jaren - is vandaag 35 jaar oud geworden! De Barbadiaanse zangeres begon haar carrière in 2003 en heeft in die 20 jaar meer dan 6 miljoenmiljard hits gehad, waaronder Diamonds, Shut Up and Drive, Umbrella en Work.

Naast haar muzikale carrière heeft Rihanna een aardige lijst met andere prestaties op haar naam staan. Ze heeft bijvoorbeeld meer dan 200 miljoen albums verkocht, waarmee ze een van de best verkopende artiesten van de afgelopen jaren is. Dit heeft haar onder andere negen Grammy Awards en een ster op de Hollywood Wall of Fame opgeleverd. Daarbij heeft ze ook nog haar eigen lingerie- en make-uplijn gelanceerd en is er een documentaire over haar leven en muziekcarrière gemaakt.

Hoewel ze vandaag pas 35 jaar oud wordt, en ze eerst nog even een tweede kind van A$AP Rocky uit moet broeden, lijkt ze voorlopig nog niet aan stoppen te denken. Een mooi moment om te kijken wat 20 jaar in de muziekindustrie met je doet.

Slide 'm er in

2022 vs 2005

/ / Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties