Lekker man: René van der Gijp is vandaag 62 geworden, maar 28 jaar geleden zag hij er héél anders uit Shownieuws BSR Agency
Auteur
04/04/2023 10:06

Lekker man: René van der Gijp is vandaag 62 geworden, maar 28 jaar geleden zag hij er héél anders uit


Jongens, feestje vandaag! Vier april, het daggie dat ons eigen Gijpie ter wereld kwam. Hij tikt vandaag de 62 jaartjes aan en dat is natuurlijk hét momentje om eens terug te blikken op zijn uiterlijk van 28 jaar terug. Dit deden we ook al met dametjes als Victoria Koblenko, Christina Applegate, Wendy van Dijk en Ellemieke Vermolen maar nu is het de beurt aan ons eigen voetbalgrootheidje. Lekker man!

René van der Gijp, geboren in Dordrecht op 4 april 1961, trapte als professioneel voetballertje onder andere een balletje bij Sparta, PSV en Heerenveen. Maar het mannetje is sinds 2008 natuurlijk niet meer weg te denken van de Nederlandse televisietjes, als vast gastje in Voetbal Inside en later Veronica Inside en nu Vandaag Inside. Hij heeft door de jaartjes heen nogal een transformatietje ondergaan, van een fit voetballertje naar een grijzend kaal grapjasje. Dus, goed verhaal, tijd om eens terug te kijken. Check deze fotootjes en sliden maar!

Het beste van 15 jaar Van der Gijp

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties