Verbazing over uiterlijk Ellemieke Vermolen, maar hoe zag ze er 24 jaar geleden eigenlijk uit? Shownieuws
Auteur
07/03/2023 14:30

Verbazing over uiterlijk Ellemieke Vermolen, maar hoe zag ze er 24 jaar geleden eigenlijk uit?


Ellemieke Vermolen, voornamelijk bekend uit de wondere wereld van de soaps, was afgelopen zondag te gast bij Humberto om te praten over het boek dat ze schreef over haar stilgeboren zoontje, 6 jaar geleden. Dat serieuze onderwerp was echter niet hetgeen dat kijkers bezighield. Nee, die eer ging namelijk naar haar bovenlip. Volgens veel kijkers allesbehalve gezond en het resultaat van veel te veel botox.

De hamvraag is natuurlijk hoe Ellemieke er vroeger uitzag, en dus zijn wij met onze digitale speurneus in haar archief gedoken, om wat foto's op te duiken en een eerlijke vergelijking te kunnen maken.

Even vergelijken: een persfoto van vroeger

In 1999, op 23-jarige leeftijd.

BSR Agency

In Restaturant Den Dieje te Roosendaal

In 2010, op 33-jarige leeftijd.

BSR Agency

In de VIP na een concert van Marco Borsato

In 2012, op 36-jarige leeftijd.

BSR Agency

Ellemieke bij Humberto afgelopen weekend

In 2023, dus op 46-jarige leeftijd.

Haar carrière

Ellemieke begon met acteren, net als vele anderen, met een gastrol in Goudkust. In de jaren daarna speelde ze in vele andere televisieseries, waaronder Costa!, Flikken Maastricht en Voetbalvrouwen.

In 2008 begon Ellemieke aan haar carrière als stemactrice en heeft ze stemmen ingesproken voor verschillende animatiefilms, waaronder Frozen, The Lion King en The Little Mermaid. Ook sprak ze verschillende stemmen in voor de Nederlandse versie van The Simpsons. In 2020 werd ze voor haar rol in de Nederlandse film Run This Town genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste actrice, al ging die net aan haar neus voorbij.

Een fragment uit de uitzending

De gehele uitzending van Humberto op Zaterdag kun je hier bekijken.

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties