Trip down memory lane: zo zag Victoria Koblenko er 22 jaar geleden uit Shownieuws BSR Agency / Instagram/vkoblenko
Auteur
16/02/2023 13:16

Trip down memory lane: zo zag Victoria Koblenko er 22 jaar geleden uit


Victoria Koblenko, wie kent haar niet? Bekend geworden door haar rol in GTST en sinds 2003 samen met ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko. Tegenwoordig veel te zien bij diverse talkshows om te praten over de oorlog in de Oekraïne, gezien haar eigen afkomst en studie in Politicologie.

Victoria's carrière

In 1980 werd ze geboren in het Oekraïnse Vinnytsja en op haar 12e kwam ze met haar familie naar Nederland. Daar ging ze na een gymnasiumopleiding naar de middelbare school, maar na een aantal reclamespotjes en een succesvolle auditie belandde ze als Isabelle Kortenaer in Goede Tijden Slechte Tijden. Ondertussen bleef ze wel politicologie en Ruslandkunde studeren, al haakte ze bij die laatste studie voortijdig af.

Ook acteerde ze in talloze series en films. Denk bijvoorbeeld aan Van God los, Bloedverwanten, Feuten, Van Speijk, Huisvrouwen bestaan niet, Fashion Chicks en F*ck de Liefde. Sinds 2003 is ze samen met voetballer Evgeniy Levchenko (oké, met een pauze tussen 2008 en 2015) en met hem heeft ze een zoon. Ze is bijzonder actief op Instagram, waarbij ze zich het laatste vooral uitspreekt tegen de oorlog in Oekraïne. Ook zette ze eind vorig jaar een enorm succesvolle crowdfunding op om stroomvoorzieningen naar het getroffen land te krijgen. Een doorslaand succes, want binnen een paar dagen was er al meer dan €100.000,- binnen en ondertussen staat die teller op meer dan een half miljoen.

Toen versus nu

Victoria valt regelmatig op met haar bijzondere outfits en uiterlijk en dus vonden wij het tijd voor een trip down Victoria-memory lane, en zijn we de archieven ingedoken.

Victoria in 2022

Instagram/vkoblenko
Instagram/vkoblenko

Victoria in 2001

Tijdens de uitreking van de tv-ring in de HMH te Amsterdam.

BSR Agency

Victoria in 2001

Tijdens Chorus Line in Gouda.

BSR Agency

Victoria in 2002

Tijdens de première van Minority Report in Amsterdam.

BSR Agency

Victoria in 2003

Tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards in Amsterdam.

BSR Agency

Victoria in 2003

Tijdens de uitreiking van de Musical Awards in Amsterdam.

BSR Agency

Victoria in 2008

Tijdens de 100 Mooiste Vrouwen en Babe van het Jaar-verkiezing in Amsterdam.

BSR Agency

Check dit ook even

Check dit ook even

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties