BIOS uitlezen...
Dennis Schouten reageert en breekt in nieuwe aflevering van Roddelpraat over zijn wraakzuchtige ex-vriendin Natasja Shownieuws
Auteur
09/03/2023 12:30

Dennis Schouten reageert en breekt in nieuwe aflevering van Roddelpraat over zijn wraakzuchtige ex-vriendin Natasja


Na alle commotie rondom Dennis Schouten zijn er ook vandaag weer nieuwe ontwikkelingen. Nadat hij namelijk in zijn gezicht werd gestoken kwamen er talloze verhalen over vermeend kindermisbruik naar boven: er dook een video op waarin hij een vrouw zou aansporen om naaktfoto's te sturen, en diezelfde dag werd er een document verspreid waarin zogenaamd bewijs van grensoverschrijdend gedrag zou staan. Deze werd rondgestuurd door een anonieme trol, maar het bleek al snel te gaan om knip- en plakwerk van een wraakzuchtige ex: Natasja Dragić.

Zo vertelde ze zelf dat ze minderjarig was tijdens haar relatie met Dennis maar dat bleek al snel een leugen te zijn: ze was 18 en werd tijdens de relatie 19, al zegt ze dat hij haar via andere platformen heeft benaderd toen ze nog wel minderjarig was. Daarna kwamen allerlei dubieuze chats naar boven maar ook die leken het resultaat van een middagje Photoshoppen. Ook gaf Natasja aan deze week aangifte te hebben gedaan en ook alhoewel dat waar bleek te zijn bleek die aangifte al van januari te zijn, en was deze niet wegens kindermisbruik, maar vanwege belediging. Toch wel een stapeltje rode vlaggen.

Nu heeft Dragić een ander meisje gevonden dat haar verhaal wilde doen maar ook dáár lijkt iets niet mee te kloppen. Dat bleek namelijk geen spontaan slachtoffer, maar iemand waarmee Natasja al een tijdje het vooropgezette plan had om Dennis kapot te maken. Dat lijkt overigens redelijk gelukt, want tijdens de opnames van Roddelpraat brak hij en vertelde hij hoe de vork momenteel in de steel zit. Zijn aangifte van smaad en laster loopt nog. Wordt gegarandeerd vervolgd!

Een fragment uit Roddelpraat van gisteren

Het verhaal van "Essie"

Instagram/reality.fbi

De bevindingen van reality.fbi

Instagram/reality.fbi
Instagram/reality.fbi
Instagram/reality.fbi

Alles om Dennis kapot te maken

De volledige uitzending van Roddelpraat

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!

Reacties

Reacties

Personen