Dennis Schouten in gezicht gestoken tijdens avondje stappen in Enschede Shownieuws
Auteur
04/03/2023 09:25

Dennis Schouten in gezicht gestoken tijdens avondje stappen in Enschede


Dennis Schouten, bekend van Roddelpraat met zijn wederhelft Jan Roos, is vannacht tijdens een avondje stappen in zijn gezicht gestoken. Het gebeurde in een uitgaansgelegenheid Aspen Valley, aan de Oude Markt.

Op Instagram berichtte hij het volgende:

Ik ben vannacht rond 3:00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede.
Redenloos, terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed.. Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland.
Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat.
Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, morgen zal ik aangifte doen.
Ik heb besloten dit direct te communiceren omdat veel mensen dit hebben zien gebeuren. Heb jij dit incident ook gezien? Neem dan alsjeblieft contact met de politie op.
IG/dennis_schouten95
IG/dennis_schouten95

Vaker betrokken bij geweldsincidenten

Ondanks dat het deze keer menens lijkt, heeft hij vorig jaar al eens eerder bij die 'aasgieren van Shownieuws' de suggestie gewekt dat hij samen met zijn broer bij een 'steekpartij' in Enschede gewond was geraakt. Het jaar daarvoor, in 2020, werd hij tijdens de Foute Party van Q-Music in Enschede naar de grond geslagen.

/ / Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties