‘Dennis Schouten gewond geraakt bij steekpartij in Glanerbrug’ Shownieuws
Auteur
03/07/2022 09:34

‘Dennis Schouten gewond geraakt bij steekpartij in Glanerbrug’


In Glanerburg is zaterdagavond een ruzie zo erg uit de klauwen geëscaleerd dat het op een ordinaire steekpartij uitliep. Bij het incident zouden twee gewonden zijn gevallen.

Bij een steekpartij in het Dorpshuis aan de Kerkstraat in Glanerbrug zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt. Een van deze personen raakte licht gewond en is aangehouden door de Marechaussee. De andere gewonde zou Dennis Schouten zijn. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Shownieuws heeft kort contact gehad met Dennis waar hij aangaf dat hij naar het ziekenhuis moest en er niet vanuit gaat dat zijn verwondingen ernstig zijn. Ook vertelt hij dat zijn broer de hele avond bij hem is, maar op dit moment is nog niet bekend wat er precies is gebeurd.

UPDATE: niets van waar, Dennis wilde alleen even de 'aasgieren van Shownieuws' op het verkeerde been zetten. Hij was in het ziekenhuis voor een kleine sanitaire stop.

Klappen op de Foute Party van Q-Music

Het is overigens niet de eerste keer dat hij met geweld te maken kregen want in 2020 werd de toenmalige verslaggever van PowNed tijdens de Foute Party van Q-Music in Enschede naar de grond geslagen. De foto liet weinig tot de verbeelding over.

Dennis' reactie op de 'steekpartij'

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties