BIOS uitlezen...
Oeps: iets te persoonlijk gesprek tussen Dennis Schouten en vrouw uitgelekt Shownieuws
Auteur
04/03/2023 14:22

Oeps: iets te persoonlijk gesprek tussen Dennis Schouten en vrouw uitgelekt


Jawel, het is Dennis Schouten die vandaag de hoofdrol speelt op de interwebs. Vannacht werd hij in zijn gezicht gestoken tijdens het stappen in Enschede door één of andere gek, maar nu is er een hele andere reden.

Er is namelijk een telefoongesprek uitgelekt, daterend uit maart 2020, waarin te horen is hoe hij met een meisje spreekt over de telefoon. Ze hebben het echter niet over de overtollige kilo's van Jan Roos, maar over het opsturen van foto's; hij spoort haar aan om een naaktfoto te maken in de badkamer en die via de ether naar hem toe te sturen.

Fake screenshot

Ook gaat er een screenshot rond van een ander gesprek dat Dennis zou hebben gehad met een meisje. Dit screenshot is gelinkt aan dit telefoongesprek, waarmee de suggestie wordt gewekt dat dit om dezelfde persoon zou gaan: een 15-jarig meisje. Dit zorgde uiteraard voor veel boze reacties en bedreigingen aan zijn digitale adres, maar volgens Dennis klopt hier helemaal niets van.

Reactie van Dennis

Dennis heeft ons via onze inbox laten weten dat het Instagram-gesprek met de 15-jarige nep is. Het telefoongesprek daarentegen is wel echt, maar vond destijds plaats met een andere, 19-jarige vrouw.

Dat gesprek is drie jaar geleden opgenomen met iemand die toen 19 was. Dat instagram gesprek heeft nooit plaatsgevonden. Er is een groep dames al een tijd bezig om verhalen over mij te verspreiden die niet waar zijn.
IG@marwajuice

Fake screenshot?

Volgens Dennis dus nep, maar ook geen verband met het telefoongesprek.

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties