BIOS uitlezen...
Dennis Schouten doet aangifte van smaad en laster na document over vermeend grensoverschrijdend gedrag Shownieuws
Auteur
06/03/2023 12:31

Dennis Schouten doet aangifte van smaad en laster na document over vermeend grensoverschrijdend gedrag


Het is een onstuimig weekend voor Dennis Schouten geweest. Het begon zaterdagochtend met het bericht dat hij tijdens het stappen door iemand met een scherp voorwerp in zijn gezicht was gestoken. Tot nu toe is er nog niemand gearresteerd, maar dat hij geluk heeft gehad is goed te zien aan de foto die hij gisteravond op Instagram deelde.

UPDATE: Dennis doet ook aangifte tegen ex-vriendin Natasja Dragić.

instagram/dennis_schouten95

"Bewijsmateriaal van alle meisjes omtrent Dennis Schouten.pdf"

Diezelfde dag lekte er "ineens" via social media een seksueel getint WhatsApp-gesprek uit waarin werd gesuggereerd dat Dennis met een 15-jarig meisje aan het aanpappen was, en later in een telefoongesprek om naaktfoto's vroeg, terwijl hij op dat moment zelf 24 was. Uit eerste hand (DM met Dennis) werd beweerd dat het WA-gesprek gephotoshopped zou zijn en het telefoongesprek wel echt, maar dat de dame in kwestie niet 15 maar 19 jaar oud zou zijn geweest.

Na dit nieuws kregen we vanuit meerdere kanten (uiteraard anoniem met een gloednieuw account) naar verluidt bewijsmateriaal toegestuurd dat het wél echt zou zijn en er gaat sinds gisteren ook een 'politiedocument' (knip- en plakwerk) van 57 pagina's aan screenshots en gesprekken met meerdere vrouwen meisjes rond waarmee het grensoverschrijdende gedrag en zelfs verkrachting bewezen zou moeten worden.

Disclaimer: mogelijk gesprek met troll

Aangifte van smaad en laster

Als je een vaste Roddelpraat-kijker bent dan weet je ook dat er een "slachtoffers van Dennis Schouten" WhatsApp-groep bestaat. Sterker nog; Dennis beweert zelf ook anoniem in deze groep te zitten en hij weet dus preciés wat er allemaal over hem wordt verteld. Volgens hem is het allemaal één grote lastercampagne om hem zwart te maken en zijn alle verhalen simpelweg verzonnen, verdraaid en gefabriceerd. Hij doet dus ook aangifte van bedreiging en smaad & laster, maar helaas is het vaak zo dat als er ergens rook is...

Aanstaande woensdag om 18:00 horen we waarschijnlijk hoe de vork volgens Dennis in de steel zit dus stay tuned, want dit gaat ongetwijfeld een ingewikkelde en vooral treurige zaak worden.

Dennis wil aangifte van smaad en laster doen

Luister hier het telefoongesprek tussen Natasja en Dennis

Ook Natasja zegt aangifte te hebben gedaan

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties