BIOS uitlezen...
Ex van Dennis Schouten reageert op aangifte én 'bewijs van knip en-plakwerk' Shownieuws
Auteur
08/03/2023 15:32

Ex van Dennis Schouten reageert op aangifte én 'bewijs van knip en-plakwerk'


Een nieuwe dag en nieuw hoofdstuk in het verhaal rondom Dennis Schouten en zijn ex-vriendin Natasja Dragić. Het begon allemaal met de laffe actie waarbij Dennis tijdens een avondje stappen in Enschede in zijn gezicht werd gestoken, het uitlekken van een wel/niet gefabriceerd screenshot, een telefoongesprek en een document waarmee bewezen moet worden dat hij zich aan grensoverschrijdend gedrag zou hebben schuldig gemaakt.

Aangezien Dennis nu publiekelijk aangifte van smaad en laster heeft gedaan, voelt ook zij zich genoodzaakt op alle beschuldigingen en het gelekte document te reageren. Ze sluit af met de woorden dat ze graag met rust gelaten wil worden omdat het haar veel stress oplevert, want ongetwijfeld ook het geval is, maar we gaan er gemakshalve even vanuit dat zij thuis niet door zogenaamde pedohunters wordt belaagd.

TikTok@natasja.dragic

To Photoshop or not to Photoshop

Vandaag plaatste Dennis een foto op Instagram waaruit zou blijken dat (in ieder geval een deel van) het bewijsmateriaal nep is.

Afgelopen nacht heb ik deze screenshots ontvangen. Door dit knip-en-plakwerk moet ik bang zijn in mijn eigen huis, zijn er ‘pedohunters’ aan mijn deur gekomen en zijn er tot de dag van vandaag nog steeds grote websites/Instagram pagina’s die berichten delen waaruit moet blijken dat ik een pedofiel ben.

Ik voeg deze bij mijn aangifte tegen Natasja Dragic, maar ik hoop dat bepaalde kanalen ook het fatsoen hebben om een en ander te rectificeren.

Na de RoddelPraat-uitzending van vandaag vertrek ik naar het buitenland. Ik ben helemaal leeg.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.

Reacties

Reacties

Personen