Amber Heard klaagt verzekeringsmaatschappij aan nadat die weigert uit te betalen Shownieuws
Auteur
23/11/2022 13:00

Amber Heard klaagt verzekeringsmaatschappij aan nadat die weigert uit te betalen


The saga continues! Na de slepende rechtszaak tegen Johnny Depp die door de hele wereld op de voet werd gevolgd kwam Amber Heard in behoorlijke problemen. Ze moet Depp miljoenen betalen, zit zonder inkomsten en ook met haar carrière is het waarschijnlijk einde verhaal. Gelukkig was ze goed verzekerd, dus die maatschappij betaalt de schuld aan haar ex-man wel. Of toch niet?

Nou, niet dus. Heard is namelijk schuldig bevonden, en daarmee heeft de New York Marine and General Insurance Co. het recht om de "eigen schuld, dikke bult"-kaart te trekken. Zij vinden dat, na de uitspraak van de rechter, Heard alle rampspoed zelf heeft veroorzaakt en weigert dus te betalen. Niet eens heel erg vreemd eigenlijk, en ze worden hierin gesterkt door de wet in Californië die ook aangeeft dat een verzekering niet hoeft te betalen in het geval van een "wilful act".

Amber klaagt de maatschappij nu aan en zegt dat ze een speciale deal met de maatschappij heeft gemaakt, waardoor zij in elk geval 1 miljoen zullen moeten betalen. Wordt gegarandeerd vervolgd!

10 cruciale momenten uit het Heard vs. Depp-proces

/ / Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties