De jury heeft gesproken in de zaak tussen Depp en Heard: Johnny wins! Shownieuws
Auteur
01/06/2022 21:30

De jury heeft gesproken in de zaak tussen Depp en Heard: Johnny wins!


Nou nou, dat werd een keertje tijd zeg, maar na ruim 6 weken zijn ze er eindelijk uit in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. Voor wie het echt helemaal gemist heeft: ze hebben elkaar aangeklaagd voor smaad. Depp eist 50 miljoen dollar van Heard en zij eist 100 miljoen dollar. De zaak werd live uitgezonden en over de hele wereld op de voet gevolgd.

Afgelopen vrijdag was de laatste dag van het proces en beide partijen kregen twee uur de tijd om de jury te overtuigen. De jury had vervolgens (verdeeld over drie dagen) twaalf uur nodig om tot een definitief oordeel te komen.

Bizarre details

Tijdens de zaak werden er allerlei bizarre en persoonlijke details besproken. Johnny zou haar willen verbranden, zij zou in hun bed gepoept hebben, hij zou haar weer inwendig hebben onderzocht en zij zou een theatrale stoornis hebben en niet sporen. Enfin, vooral het internet had het er maar druk mee.

De uitspraak

En dan nu, de uitspraak. Johnny Depp was er zelf niet bij, die had het naar verluidt druk met andere dingen en keek mee vanuit Engeland. Amber was wel aanwezig en hoorde de jury zeggen dat ze de zaak heeft verloren en aan 15 miljoen moet lappen aan haar ex. Na ja, niet helemaal verloren, want Johnny moet op zijn beurt weer 2 miljoen aan haar betalen...

Livestream

Het statement van Amber Heard na de uitspraak

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties