Delen is lief

Email

Zieke berichten uitgelicht in rechtszaak: Johnny Depp zou ex Amber Heard willen verbranden

In Nederland is het nieuws rondom de rechtszaak tussen Amber Heard en haar ex-man Johnny Depp nog niet enorm opgeblazen, maar vooral in Amerika wordt de zaak op de voet gevolgd. Heard schreef een stuk in de Washington Post over haar ervaringen met geweld en mishandeling en alhoewel ze zijn naam niet noemde was het voor Johnny Depp duidelijk dat het stuk over hem ging, waarop hij haar aanklaagde.

Dat de relatie ups en downs heeft gekend, ach ja, daar kijkt niemand van op, maar de details die worden gedeeld worden steeds krankzinniger. Zo zou Johnny smsjes hebben verstuurd waarin stond dat hij Heard eerst wilde verdrinken, daarna verbranden en dáárna seks met het lijk zou hebben om er zeker van te zijn dat ze dood was. Gezellig. Hierop verklaarde hij overigens dat dit een referentie was naar een sketch van Monty Python, waar hij groot fan van was.

Hierna kwamen er verhalen dat Amber in Johnny's bed had gescheten. Bewust. Zij claimt dat het de honden waren geweest, maar volgens Johnny was de keutel van een danig formaat dat die kleine hondjes dat nooit uitgekakt konden hebben. Dat verhaal werd ondersteund met, jawel, foto's. Jummie. Zij smeet weer terug met foto's van Depp's vermeende drugsgebruik, waarvan hij weer aangaf dat hij bezig was met een documentaire over Keith Richards en dat de foto's dáár vandaan kwamen, en hij kwam met een verhaal dat zij een fles wodka naar hem had gegooid waarbij hij zijn vingertopje verloor. Prima huwelijk.

Er zullen ongetwijfeld nog meer bizarre details naar boven komen, maar dit leek ons voor vandaag wel weer even voldoende. To be continued!

Poep in je bed

Artikel delen

Embed code

Het voorlezen van de berichten en de foto's van het drugsgebruik

Artikel delen

Embed code

De verstuurde berichten

Je mag één keer raden wat dit is

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Ook veel bekeken

Topreactie (+)

Mijn god, wie heeft nu niet een keer in zijn emotie een vriend eens toegestuurd of gebeld met ik ben zo pissed off ik zou die gene wel kunnen vermoorden.  Maar skoften dit was nieuws uit de zaak van vorige week. Gisteren zijn er audio tapes geweest waarin heard letterlijk toegeeft Depp te hebben geslagen. En niet te vergeten dat al zijn exen allen voor hem spreken dat hij hun nooit met 1 verkeerde vinger heeft aangeraakt.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail