BIOS uitlezen...
Zieke berichten uitgelicht in rechtszaak: Johnny Depp zou ex Amber Heard willen verbranden Nieuws
Auteur
22/04/2022 11:02

Zieke berichten uitgelicht in rechtszaak: Johnny Depp zou ex Amber Heard willen verbranden


In Nederland is het nieuws rondom de rechtszaak tussen Amber Heard en haar ex-man Johnny Depp nog niet enorm opgeblazen, maar vooral in Amerika wordt de zaak op de voet gevolgd. Heard schreef een stuk in de Washington Post over haar ervaringen met geweld en mishandeling en alhoewel ze zijn naam niet noemde was het voor Johnny Depp duidelijk dat het stuk over hem ging, waarop hij haar aanklaagde.

Dat de relatie ups en downs heeft gekend, ach ja, daar kijkt niemand van op, maar de details die worden gedeeld worden steeds krankzinniger. Zo zou Johnny smsjes hebben verstuurd waarin stond dat hij Heard eerst wilde verdrinken, daarna verbranden en dáárna seks met het lijk zou hebben om er zeker van te zijn dat ze dood was. Gezellig. Hierop verklaarde hij overigens dat dit een referentie was naar een sketch van Monty Python, waar hij groot fan van was.

Hierna kwamen er verhalen dat Amber in Johnny's bed had gescheten. Bewust. Zij claimt dat het de honden waren geweest, maar volgens Johnny was de keutel van een danig formaat dat die kleine hondjes dat nooit uitgekakt konden hebben. Dat verhaal werd ondersteund met, jawel, foto's. Jummie. Zij smeet weer terug met foto's van Depp's vermeende drugsgebruik, waarvan hij weer aangaf dat hij bezig was met een documentaire over Keith Richards en dat de foto's dáár vandaan kwamen, en hij kwam met een verhaal dat zij een fles wodka naar hem had gegooid waarbij hij zijn vingertopje verloor. Prima huwelijk.

Er zullen ongetwijfeld nog meer bizarre details naar boven komen, maar dit leek ons voor vandaag wel weer even voldoende. To be continued!

Poep in je bed

Het voorlezen van de berichten en de foto's van het drugsgebruik

De verstuurde berichten

Je mag één keer raden wat dit is

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties