Bas Smit begint rechtszaak tegen Coca-Cola vanwege niet betalen 2,6 MILJOEN voor promo-activiteiten Nieuws
Auteur
23/04 14:02

Bas Smit begint rechtszaak tegen Coca-Cola vanwege niet betalen 2,6 MILJOEN voor promo-activiteiten


Daarvoor moesten ze 5 keer op feestjes verschijnen

Dat influencers soms geld als water binnenharken, dát weten we inmiddels, maar na vandaag weten we ook hoeveel Bas Smit en Nicolette van Dam betaald krijgen voro het op komen dagen op feestjes en partijen. Bas is namelijk een rechtszaak gestart tegen Coca-Cola omdat ze niet willen betalen. Ze zouden op 5 feestjes moeten verschijnen en daar op de foto gaan terwijl ze blij kijkend Coca-Cola naar binnen hijsen, en in ruil daar zouden ze TWEE KOMMA ZES MILJOEN EURO krijgen.

Laat dat even op je inwerken. Ja, reken maar even uit hoeveel dat per feestje is. 

Volkomen krankzinnig, maar het wordt nog gekker: 4 van de 5 afspraken gingen niet door en uiteindelijk hoefden ze alleen op Tomorrowland te verschijnen. Toch had het stel naar eigen zeggen "hun inkomstenpatroon al op dat geld aangepast en onder andere een au-pair aangenomen". Je kunt ons echt volledig lekschieten, maar goed, reden genoeg voor Smit en Van Dam om het bedrijf voor de rechter te slepen.

De afspraak over de betaling verliep met een manager die bij Coca-Cola werkte, en werd zowel mondeling als via WhatsApp bevestigd. Een vertegenwoordiger van Van Dam en Smit heeft aangegeven dat deze afspraken ook via e-mail en app met verschillende andere medewerkers gedeeld zijn.

Coca-Cola vermoedt dat er samenspanning was met de medewerker, die inmiddels ontslagen is, met wie de afspraak gemaakt werd. Er wordt gesuggereerd dat er ook privé banden waren tussen het drietal, maar Smit en Van Dam ontkennen dit. "Het is waar dat ze dicht bij elkaar wonen, maar dat is gebruikelijk in die omgeving. Het ging voornamelijk om een goede zakelijke relatie," zeggen zij. Wordt vervolgd.....

Miljuschka geeft duiding: dit soort bedragen zijn niet normaal

IG/miljuschka

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties