/ / Personen/bas smit

Korte beschrijving

Bas Smit is een 42-jarige ondernemer en influencer, geboren in 1981 in Amsterdam. Hij heeft bekendheid verworven door zijn succesvolle ondernemingen en zijn grote aanwezigheid op sociale media. Bas is vooral bekend in Nederland.

Gedetailleerde beschrijving

Bas Smit is een veelzijdige Nederlandse entrepreneur en social media-persoonlijkheid. Naast zijn zakelijke ondernemingen is hij getrouwd met Nicolette van Dam, een Nederlandse televisiepresentatrice en actrice. Samen hebben ze twee dochters, Lola-Lily en Kiki-Kate. Bas' carrière bestaat uit diverse ondernemingen in de horeca, mode en vastgoed. Hij is ook een veelgevraagde spreker op evenementen dankzij zijn inspirerende verhaal over ondernemerschap en doorzettingsvermogen.
Bas en Nicolette zijn vaak te zien op elkaars sociale media, waar ze met hun humor en positieve energie een groot publiek weten te bereiken. De duo biedt een inkijkje in hun professionele en privéleven, wat hen geliefd maakt bij hun volgers.

Vermogen

Het geschatte vermogen van Bas Smit wordt op ongeveer €8 miljoen geschat. Zijn inkomstenbronnen zijn divers en omvatten zijn ondernemingen, samenwerkingen met merken, en investeringen in diverse sectoren zoals vastgoed en horeca.

Opmerkelijke Uitspraken

“Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen.”
"Doe wat je leuk vindt, dan werk je geen dag in je leven."

Eigenschappen

Lengte:
1.85m
Gewicht:
80kg
Schoenmaat:
43
Haarkleur:
Bruin
Oogkleur:
Blauw

Socials

Instagram

Artikelen over bas smit