BIOS uitlezen...
De borstvergroting van Doornroosje blijkt toch geen 1 april-grap te zijn Shownieuws
Auteur
03/04 15:30

De borstvergroting van Doornroosje blijkt toch geen 1 april-grap te zijn


Blijkt toch geen sprookje te zijn

Ondanks dat er ineens op 1 april allerlei foto's van een "opgeknapte" Doornroosje op social media verschenen waardoor mensen dachten dat het een flauwe grap was, heeft de Efteling bevestigd dat dit inderdaad het nieuwe uiterlijk van Barbie Doornroosje is.

Naast dat er veel onderhoud in het Sprookjesbos heeft plaatsgevonden, heeft ook de hoofdrolspeelster een kleine verbouwing ondergaan. Het verschil is goed te zien dankzij de voor en na-foto's. (Credits X/Coshira_)

Mensen reageren nogal verbaasd

De woordvoerder van het sprookjespark stond zelf ook enigszins te kijken van het schil tussen de voor- en na-foto's, maar ook door de reacties van bezoekers.

Het klopt inderdaad dat de borsten iets groter zijn geworden. Alleen dat het zo zou opvallen, hadden we niet verwacht [...] Mensen reageren nogal verbaasd. Het was niet onze bedoeling dat het zo zou opvallen. Maar als ik de foto's naast elkaar leg, zie ik inderdaad ook wel een groot verschil.

We zijn overigens benieuwd hoe lang het duurt voordat ze weer "in ere" wordt hersteld, want na het cancellen van Monsieur Cannibale en de paarden in de draaimolens, is dit natuurlijk je reinste "seksisme en effectbejag". Aldus een reactie op de website van Omroep Brabant.

YT/eftel1ngfan

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties