BIOS uitlezen...
De allerbeste pareltjes die je de afgelopen week in ons videokanaal hebt gemist Fun
Auteur
23/03 18:02

De allerbeste pareltjes die je de afgelopen week in ons videokanaal hebt gemist


Zo, hier kun je wel even mee vooruit!

Wij werken ons elke dag weer een slag in de rondte om ons videokanaal van updates te voorzien. Gewoon, geinige of vette videootjes waar je non-stop doorheen kunt scrollen en swipen, alleen is het risico natuurlijk dat je er een paar mist. Kan gebeuren, niet erg, want wij hebben hier weer een aantal hoogtepunten voor je op een rij gezet. In een goed samenhangend verhaal natuurlijk. Klikt u maar!

Tijdens een avondje dirty dancing in de keuken besefte ik hoe een natuurkundeleraar de zwaartekracht verkeerd in kon schatten, net zoals ik de keer dat ik vol verwachting de eerste beelden van de Boerinnenkalender 2025 bekeek. Het herinnerde me aan de sensatie van een ritje door de noodglijbaan en aan het nieuwe drinkspelletje dat ik voor de zaterdagavond had bedacht.

Op een dag zag ik hoe de kat trots een muis ving, een scène die niet misstond naast het verhaal van hoe een middagje naar de stad abrupt eindigde voor opa en oma. En wie zou de heroïsche boom kunnen vergeten die bedankt werd voor zijn dienst, net zoals we het weekend vierden dat weer supergezellig was.

Toen we besloten "mee te gaan", had ik niet kunnen voorzien hoe Kermit eindelijk een momentje voor zichzelf nam. Net zo onvoorspelbaar was de zelfverzekerde automobilist die zijn spiegels niet gebruikte, of hoe een sneeuwscooter zo snel ingeladen werd in een scenario dat iedereen zag aankomen.

De service kon dan wel 0 sterren waard zijn, maar de "tuut tuut, later he" momenten maakten alles goed, bijna net zoals per ongeluk de lancering van SpaceX filmen.

Toen iemand zei "Kom op, gast, doorlopen", dacht ik aan de kunst van het openen van een fles champagne, geleerd van een vrouw met een brandslang en vol humor. Elk van deze momenten weefde zich samen tot een tapestrie.

Check dit ook even

Check dit ook even

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties