BIOS uitlezen...
Is dit de gelekte Matthijs van Nieuwkerk-video die Eus gezien heeft? Shownieuws
Auteur
27/02 09:35

Is dit de gelekte Matthijs van Nieuwkerk-video die Eus gezien heeft?


Er bestaat behoorlijke twijfel

Al sinds de opmerkingen van Eus over een al dan niet bestaand filmpje over een pislinke Matthijs van Nieuwkerk die volledig over de rooie zou gaan zijn er twijfels over het bestaan ervan. Anno 2024 is het haast niet mogelijk dat een boel mensen een bepaalde video hebben (die voor de media waarschijnlijk ook flink wat geld waard zou zijn) en dat deze door niemand gelekt of gedeeld wordt.

Echter lijkt dat nu toch gebeurd te zijn, want een TikTokaccount dat inmiddels offline is claimde de beelden te hebben en zoals je zou verwachten ging die video viral. Er zijn echter toch wel wat vraagtekens te zetten, want inmiddels is het duidelijk dat het om beelden uit een documentaire over DWDD gaat.

Eus had het juist over beelden die NIET in de docu hebben gezeten, dus dat klopt al niet. Daarbij, als dit de enorme woedeuitbarsting is die een eind aan de carrière van Van Nieuwkerk zou maken, dan lusten wij er nog wel een paar. Onze moeders waren vroeger bozer als we weer eens te laat thuis waren.

Het lijkt er dus op dat dit gewoon random beelden zijn die online werden gegooid om wat sensatie te veroorzaken. Mission accomplished. Al weten we het nooit zeker, dus wellicht kan Eus vanavond in VI wat opheldering geven?

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair