BIOS uitlezen...
Luisteraars 3FM boos vanwege live afspelen van "de beruchte video van Matthijs van Nieuwkerk" Shownieuws BSR Agency
Auteur
20/02 10:00

Luisteraars 3FM boos vanwege live afspelen van "de beruchte video van Matthijs van Nieuwkerk"


Zou hier iemand daadwerkelijk ingetrapt zijn?

De video waarin Matthijs van Nieuwkerk uit zijn stekker gaat houdt de gemoederen flink bezig. De beelden zouden overal rondgaan, maar niemand heeft de video écht gezien, iets dat best gek is in deze wondere wereld vol social media. Toch houdt Eus vol de beelden gezien te hebben, zo zei hij gisteravond bij Vandaag Inside.

Live op 3FM

Gisteravond zonden Barend van Deelen en Nellie Benner hun programma uit op 3FM, en zij claimden die beelden te hebben. Sterker nog, ze gooiden de audio ervan live op de radio en daarin was inderdaad te horen dat "Matthijs" stevig uit zijn dak ging tegen meerdere mensen. Echter, als je ook maar iets langer dan een paar seconden luistert dan is te horen dat het hier gaat om een AI-gegenereerde stem en het geheel dus een ongegeneerde publiciteitsstunt was.

Daar waren veel luisteraars toch wel pissig over, want velen vonden dit een wel héél lage manier om luisteraars te scoren. Er was echter wél goed nieuws voor het noodlijdende 3FM: er bleken zowaar mensen naar de zender te luisteren.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties