Bezorgdheid om Maan: wordt ze de "Britney van de Lage Landen"? Shownieuws IG/maan.de.st
Auteur
06/02 14:30

Bezorgdheid om Maan: wordt ze de "Britney van de Lage Landen"?


Niemand weet hoe het echt zit

Zangeres Maan werd altijd een beetje gezien als de perfecte schoondochter. Knap, schoon, fris, veilig, kindvriendelijk, plantaardig, niks meer aan doen. Dat imago hield ze eigenlijk een beetje totdat ze een relatie kreeg met Karel Gerlach, de zanger van Goldband.

Zijn imago lag nét even anders, want sinds het snuif-incident lijken hij en zijn bandmaatjes toch net iets meer het seks, drugs en rock 'n roll-principe aan te hangen. Daarbij verdween Maan ook ineens van social media, zegde ze alle concerten voor 2024 af en de geruchten over verslavingen en burn-outs waren niet van de lucht. Het management was er als de kippen bij om die roddels de kop in te duwen, zoals Luuk Ikink bij Shownieuws vertelde:

Er gingen meteen allemaal geruchten, maar haar management laat nu vandaag aan ons weten dat daar niets van klopt. Ze heeft geen burn-out, ze is niet verslaafd, ze is ook niet overspannen, zeggen ze.
IG/juicechannel__

Nieuwe look

Bij de Q-Music Awards in de Ahoy Rotterdam verscheen ze ineens met een nieuwe look, maar Yvonne Coldeweijer deelde een aantal foto's waarop Maan minder charmant staat afgebeeld. Hoeft natuurlijk niets te zeggen, iedereen staat wel eens minder op een foto, maar in combinatie met de voorgaande roddels lijkt het er inmiddels wel op dat mensen zich een beetje zorgen maken. Zeker als je de beelden van de Q-Music Awards daarna bekijkt.

IG/lifeofyvonne

Bronnen melden dat ze er niet heel nuchter uitzag

IG/juicechannel__

Veel besproken

Veel besproken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties