Zanger Goldband neemt tijdens liveoptreden een nakkie op het podium Random
Auteur
20/01/2023 13:04

Zanger Goldband neemt tijdens liveoptreden een nakkie op het podium


Het zou kunnen dat de naam Goldband je niet zoveel zegt, maar bij het nummer 'Noodgeval' gaat er vast een belletje rinkelen. Naast dat één van de zangers sinds een tijdje de nieuwe vent van Maan is, zal men een andere zanger (Milo Driessen) wellicht voortaan herinneren als een doorgesnoven artiest die tijdens een liveoptreden zijn neus iets te diep in een ponypack stak.

Maar goed, misschien heeft 'ie gewoon wat poedersuiker van de buurvrouw geleend en is het een ordinaire publiciteitsstunt aangezien je hun nummer 'Witte Was' op de achtergrond hoort. 👃

Goldband is een Nederlandse popgroep uit Den Haag. De popgroep bestaat uit Boaz Kok, Karel Gerlach, Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp en is in 2019 opgericht.

Gerlach studeerde muziekproductie en maakte voornamelijk techno. Hierna ging hij met Driessen verder en transformeerde de muziek tot de popmuziek waar de groep later mee bekend geworden is. Kok sloot zich als laatste bij de groep aan. De naam van de popgroep is afkomstig van het gelijknamige merk van stucgips en verwijst daarmee naar de bedrijfstak waar de vaders van de bandleden in werkzaam zijn (stukadoren) en waarin de bandleden werkzaam waren.

Op 19 juni 2020 werd Goldband uitgeroepen tot 3FM Talent (Beste groep en beste album, Betaalbare Romantiek). In 2022 gaf de band een optreden op festival Lowlands, wat door bezoekers en recensenten als een van de beste optredens op het festival van dat jaar werd gevonden. Na het optreden betraden Witte was en Noodgeval, twee eerdere singles van de band, de Single Top 100 en Noodgeval kwam ook binnen in de Top 40

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties