BIOS uitlezen...
Jongeren die agent bewust doodreden hebben de grootste lol in de rechtszaal Nieuws
Auteur
26/10/2023 10:31

Jongeren die agent bewust doodreden hebben de grootste lol in de rechtszaal


Op 14 augustus van dit jaar ging er een schok door de wereld toen de beelden van het aanrijden een willekeurige fietser over de sociale media gingen. Jesus Ayala (18) en Jzamir Keys (16) reden rond in Las Vegas toen ze iemand zagen fietsen en besloten hem omver te rijden.

Het ging daarbij om de 64-jarige politieagent Andreas Probst, die het voorval niet overleefde. Later bleek dat de jongens meerdere auto's hadden gestolen, andere auto's ramden en twee fietsers van hun sokken hadden gereden. Ze werden opgepakt, waarbij Ayala nog even meldde dat hij binnen 30 dagen wel weer buiten zou staan: "You think this juvenile s**t is gonna do some s**t? I’ll be out in 30 days. I’ll bet you!"

Aangeklaagd voor moord

Dat had 'ie niet helemaal goed, want 73 dagen later zit hij samen met zijn handlanger nog steeds vast en onlangs mochten ze zich verantwoorden voor een rechter om een datum voor hun rechtszaak te prikken. De aanklacht? Moord, zo vertelde de openbaar aanklager.

Het gedrag dat getoond wordt door de beklaagden Ayala en Keys is schandalig en kan niet getolereerd worden in deze gemeenschap. Mensen die fietsen moeten zich veilig en zeker voelen en zouden niet blootgesteld moeten worden aan criminelen die hun leven in gevaar brengen. Gerechtigheid zal geschieden.

Beide heren leken zich echter niet al te veel zorgen te maken, want in de rechtszaal leken ze de grootste lol te hebben en de familie van het slachtoffer de middelvinger te geven. Hun zaak gaat verder op 16 september 2024.

Ook interessant

Ook interessant

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties