17-jarige aangeklaagd voor moord nadat 'GTA-video' op social media verschijnt Nieuws
Auteur
16/09/2023 12:01

17-jarige aangeklaagd voor moord nadat 'GTA-video' op social media verschijnt


Een 17-jarige jongen uit Las Vegas wordt beschuldigd van moord nadat hij opzettelijk met een gestolen auto een 64-jarige fietser heeft aangereden.

Op 14 augustus rond 6 uur 's ochtends reageerde de politie op een melding van een hit-and-run-ongeval nabij Tenaya Way en Centennial Parkway. Bij aankomst troffen ze een 64-jarige fietser aan met levensbedreigende verwondingen. De fietser werd naar het University Medical Center gebracht waar hij later overleed. Uit bewijsmateriaal en getuigenverklaringen bleek dat het slachtoffer noordwaarts fietste toen een Hyundai hem opzettelijk van achteren met hoge snelheid aanreed. De bestuurder verliet vervolgens de plaats delict.

Politie vindt hit-and-run-video op social media

De politie arresteerde later de 17-jarige bestuurder van de Hyundai en ontdekte dat de auto gestolen was en dat hij op de vlucht was voor een ander hit-and-run-ongeval; de bestuurder was die ochtend ook betrokken bij verschillende andere autodiefstallen. Enkele dagen later vonden rechercheurs een video op sociale media van het 'ongeluk' en werd de aanklacht tegen de 17-jarige naar doodslag met voorbedachten rade (moord) aangepast.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties