BIOS uitlezen...
Nicol doet opnieuw aangifte tegen Peter Gillis: "Weinig intelligente actie" Shownieuws
Auteur
10/10/2023 10:32

Nicol doet opnieuw aangifte tegen Peter Gillis: "Weinig intelligente actie"


Een nieuwe dag, een nieuw hoofdstuk in de soap "Massa is Kassa" want Nicol en Peter blijven elkaar de tent uitvechten. Na de claim van 1.7 miljoen die Peter bij haar neerlegde omdat zij kwaad over hem zou hebben gesproken ligt er nu wéér een tegenaangifte. Nummer 11 in het rijtje!

Er zou een vaststellingsovereenkomst zijn getekend, waarin zou staan dat Nicol zich niet negatief over Peter mocht uitlaten in de media. Da's an sich natuurlijk best vreemd, gezien de aantijgingen van mishandeling, maar toch. Nadat Nicol meerdere boekjes over de relatie opendeed (en binnenkort zelfs een écht boek) klaagde hij haar aan voor 1.7 miljoen euro. De voorzieningenrechter Noord-Nederland deed daar afgelopen vrijdag uitspraak over en besloot dat Peter voor € 104.000,- beslag op Nicols rekeningen en bezittingen mag leggen.

De advocaat reageert

Danny Snijders, advocaat van Gillis, noemde de aangifte een 'weinig intelligente actie':

In de overeenkomst stonden ook zaken die mevrouw Kremers er juist zelf graag in wilde hebben, zoals onder meer over een auto die zij graag wilde hebben. Dat klinkt bepaald niet als een dwangovereenkomst, integendeel.

Er wordt nog overlegd of er vanuit hun zijde een reactie komt op deze 'valse aangifte'.

Een tijdlijn van alle zaken tussen Peter en Nicol

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties