BIOS uitlezen...
Nicol Kremers in autobiografie: "Hij wilde een potlood door mijn hoofd steken" Shownieuws
Auteur
03/10/2023 10:24

Nicol Kremers in autobiografie: "Hij wilde een potlood door mijn hoofd steken"


Ooit waren ze een bekend tv-stelletje dat hun complete leven liet filmen voor de populaire realityserie Massa is Kassa, maar sinds de breuk eind vorig jaar vechten Peter Gillis en Nicol Kremers elkaar de tent uit. Je zou er een boek over kunnen schrijven, en dat is precies wat Nicol nu gedaan heeft.

Het boek van Nicolleke

De zaak vanwege de vermeende mishandeling (Peter zou haar hebben gebeten en geknepen) loopt nog, maar het lijkt er nu sterk op dat er in het boek met de illustere titel 'Het Boek van Nicolleke (Mijn waarheid, mijn overwinning)' nog veel meer bizarre verhalen staan. Ze deelt in elk geval al een citaat waaruit blijkt dat iemand haar een potlood door het hoofd zou hebben willen steken, en je hoeft uiteraard geen raketgeleerde te zijn om te weten over wie dit gaat.

Of het een bestseller gaat worden weten we niet, maar gezien de populariteit van de serie en de hoeveelheid (show)nieuws die er over zowel Peter en Nicol uitkomt zou het zomaar kunnen dat veel mensen dit gaan willen lezen. En dát is weer lekker voor de bankrekening van mevrouw Kremers, iets dat wel goed uitkomt want ondertussen heeft Peter haar aangeklaagd voor maar liefst 1,7 miljoen euro omdat zij zich negatief over hem heeft uitgelaten in de media.

Ook bij Vandaag Inside werd de 1,7 miljoen besproken

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties