Nikkietutorials zou tegenover kinderen een verwend stuk chagrijn op de set zijn Shownieuws
Auteur
01/02/2023 12:00

Nikkietutorials zou tegenover kinderen een verwend stuk chagrijn op de set zijn


Nikkie de Jager a.k.a. Nikkietutorials is al jaren een begrip. De makeup-artieste werkte met de allergrootste sterren en haar coming-out als transgender was wereldnieuws. De altijd goedlachse Nikkie presenteerde in 2021 zelfs het songfestival, maar Juicechannel__ heeft nu bronnen die zeggen dat ze helemaal niet zo gezellig is als ze doet overkomen.

Ze heeft namelijk haar eigen programma voor kinderen: de Make-Up-Cup. Een lading koters die elkaar en zichzelf opmaken onder haar begeleiding. Ziet eruit als een gezellige boel, maar dat zou helemaal niet zo zijn. Zo schijnt er een protocol te zijn over hoe kinderen zich naar haar moeten gedragen (stil zijn als zij binnenkomt, niet tegen haar praten als de camera's niet draaien, geen foto's maken, niet naar haar wijzen om maar een paar regels te noemen) en toont ze naast het programma 0 interesse in de kinderen die natuurlijk gigantisch tegen haar opkijken. Ook tijdens opnames van de Zapp Awards zou het niet anders geweest zijn.

Toch bijzonder, want een tijdje geleden ging ze nog behoorlijk tekeer tegen Ellen DeGeneres, die eenzelfde soort Matthijs van Nieuwkerk-achtige houding zou hebben. Pijnlijk...

Instagram/juicechannel__
Instagram/juicechannel__
Instagram/juicechannel__

Nikkie over Ellen (en het Songfestival)

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties