BIOS uitlezen...
Maxim Hartman: "Nikkie Tutorials stimuleert vrouwen en non-binaire wezens om zich op te maken als ordinaire Poolse prostituees" Random
Auteur
16/02/2022 19:49

Maxim Hartman: "Nikkie Tutorials stimuleert vrouwen en non-binaire wezens om zich op te maken als ordinaire Poolse prostituees"


Altijd mooi als Maxim Hartman zijn mening geeft. Hij kent geen schaamte, zegt gewoon wat ie vindt. Ben je het niet met hem eens? Dat boeit hem niet, maar motiveert hem alleen maar meer zijn ongezouten mening te geven.

Vandaag startte hij een post op Instagram met: Statement. Nou, dan kun je er wel voor gaan zitten. Zijn statement gaat over Nikkie Tutorials, want daar vindt hij wel wat van...

Iedereen is altijd zo vol lof over Nikki Tutorial. Oh ze is zo geweldig. Ze kan zo goed presenteren. En ze is bij iedereen al langs geweest. Alle Wn-ers. Nee, ik ben daar niet jaloers op. Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostitué. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën. Laten we deze milieu-onvriendelijke trend een halt toeroepen.

Check zijn hele reactie hieronder.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair