Delen is lief

Email

Argentijnse vrouw riskeert gevangenisstraf nadat ze haar t-shirt uittrok

In het conservatieve Qatar mogen vrouwen überhaupt geen onthullende outfits dragen, laat staan strakke kleding en decolleté tonen.

Toch vond een vrouwelijke Argentijnse fan het een goed idee om na de spectaculaire overwinning van Argentinië op Frankrijk een leuk statement te maken door haar t-shirt uit te trekken. Dankzij deze actie riskeert ze ook meteen gevangenisstraf in het conservatieve Qatar. Na de strafschop van Gonzalo Montiel richtten de camera's zich op juichende Argentijnse fans en onder hen was één blonde vrouw die lekker losging en de camera's iets meer gaf dan verwacht.

Het wordt over het algemeen aanbevolen voor mannen en vrouwen om ervoor te zorgen dat hun schouders en knieën bedekt zijn

Le moment suprême

Het moment is door een oplettende cameraman vastgelegd en is hier te zien. VIPS only, dus inloggen is verplicht maar een account aanmaken is gratis!

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

Tip: Als je op de foto klikt krijg je een gekoppeld filmpje met daarin zowaar zichtbaar vlees uit de foto met blokjes. Misschien duidelijker aangeven ? Ik dacht initieel dat het clickbait was

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail