Hoofd van pas geopereerde influencer "ontploft" tijdens vliegtuigvlucht Random
Auteur
25/10/2022 15:00

Hoofd van pas geopereerde influencer "ontploft" tijdens vliegtuigvlucht


TikTokker Weronika, wie kent haar niet, ging naar Turkije voor een behandeling bij de plastisch chirurg. Stukken goedkoper, en aangezien ze toch al het een en ander aan zichzelf had laten sleutelen kon dit er ook nog wel bij. Het lijkt erop dat ze een zogenaamde "cat eye surgery" had laten uitvoeren. Iets met de oogleden liften, weten wij veel, maar wat wél duidelijk is is dat haar hechtingen tijdens de vlucht naar huis knapten, waardoor ze het gevoel had dat haar hoofd ontplofte.

Dankzij de luchtdruk en haar "extreem zachte weefsel" waardoor haar hoofd meer dan normaal was opgezwollen ontstond er een open wond op haar hoofd, waar een soort van gelige substantie met brokjes uit kwam lopen. Niet helemaal de bedoeling, en zeker niet als je op 10 kilometer hoogte in een vliegtuig zit. Het enige dat ze kon doen was druk op de wond houden totdat ze terug in Polen was, waarna ze zichzelf weer op heeft laten kalefateren. Een koter in je vliegtuig is vervelend, maar een verbouwde influencer met een lading uit haar hoofd stromende gele pus naast je, dát is wel next level. Voor haar hele verhaal kun je overigens op haar TikTok terecht.

Haar chirurg had haar overigens groen licht gegeven om te vliegen, en ze neemt hem dan ook niets kwalijk: gewoon gevalletje domme pech.

"Puur natuur"

/ / Uitgelichte artikelen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties