Must see: dit waren de 3 best scorende privévideo's van augustus Random
Auteur
01/09/2022 20:02

Must see: dit waren de 3 best scorende privévideo's van augustus


De maand juli stond in het teken van ongemakkelijkheid maar in de maand augustus staken een aantal privé- dan wel persoonlijke video's er met kop en schouders bovenuit. Bij de één waren het persoonlijke slaapkameravonturen, de ander ging lekker het water op en bij nummertje 3 was het een privévideo die ineens een heel ander licht op de kwestie Peter Gillis liet schijnen.

Mocht je ze hebben gemist, dan heb je bij dezen een extragratis herkansing!

1. Man rijdt tijdens optreden dwars over vol terras

Petertje Gillis staat de laatste weken, of 'ie nou wil of niet, behoorlijk in de spotlights. Eén van de meest opvallende verhalen was een stelletje met kinderen en al door onze Peter van zijn vakantiepark was geknikkerd, waarbij achteraf in een nieuwe video bleek dat meneer 'bezopen' met zijn elektrische step over het park scheurde.

Alleen al bij ons is de video inmiddels meer dan 322.000 keer bekeken.

2. De pikante privévideo van Conor McGregor

De video uit Conor McGregors privécollectie die hij amper 3 dagen geleden 'per ongeluk' op Instagram zette, ging als een speer en heeft inmiddels bijna 125.000 views aangetikt. Of het écht een foutje was en wat er nou precies aan boord van zijn veel te dure jacht allemaal gebeurde zullen we waarschijnlijk wel nooit achterhalen, maar het leverde hem in ieder geval wel weer een lading exposure op.

3. Het persoonlijk speeltje van Katja Schuurman

Eens in de zoveel tijd je schuur/kelder/zolder opruimen is altijd een goed idee, maar dan wil het nog wel eens gebeurden dat je dingen tegenkomt waarvan niet meteen helemaal duidelijk is waar het voor dient. In dit geval was het vriendin Frédérique Spigt die een merkwaardig trillend voorwerp van Katja Schuurman vond. Wij, en een kleine 100.000 anderen, konden in ieder geval van dit mooie fragment genieten.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties